Мястото, което си избираме в киното, разкрива характера ни

2013-10-16 14:52:00
Мястото, което си избираме в киното, разкрива характера ни
Снимка: Dreamstime

Когато ходиш на кино къде обичаш да сядаш? Най-отзад, за да няма хора зад гърба ти, които да ти шумят, някъде по-средата, за да виждаш максимално добре екрана или по-отпред, защото имаш проблем с очите и ти е по-лесно да виждаш?

 

 

Оказа се, че мястото, което си избираме в киносалона, издава някои черти от характера ни. Зрителите, които си взимат места в центъра, са решителни и уверени личности, пише в. „Daily mail“. Обикновено това са местата, които се заемат най-бързо, затова човек трябва да си купи билетите по-рано или да си ги резервира през интернет. И за двете действия се изисква или планиране, или отстояване на правата, което е характерно за решителните хора.

 

Според специалистите зрителите, които сядат в центъра на киносалона точно срещу екрана, са социално активни личности, обичащи да бъдат сред останалите хора и да чувстват контакта с тях. Те обичат местата, където има тълпи, глъч и навалица.

 

Хората, които предпочитат да седят по-отзад, но в средата на реда, са спокойни и хладнокръвни личности. А тези, които си взимат билети отзад, но в края, са притеснителни и лесно се изчервяват. Тези хора не обичат да слушат съветите на околните и се притесняват да не се повлияят по някакъв начин от тяхното мнение. Тези зрители искат да узнаят всичко, което се случва, но нямат достатъчно увереност, за да се ангажират лично с действието.

 

Зрителите, които предпочитат да седят по-отпред и встрани, нямат нищо против да бъдат притеснява от околните и това често ги поставя в ситуации, в които хората ги използват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

По принцип, сядам в средата на салона, не за да чувствам контакта с другите, а за виждам най-добре добре екрана... -.-


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия