Кажи ми какъв сладолед обичаш, за да ти кажа какъв си

2013-07-21 10:00:00
Кажи ми какъв сладолед обичаш, за да ти кажа какъв си
Снимка: sxc.hu

Безспорно една от най-обичаните летни храни е сладоледът, но замисляли ли сте си някога, че вашите предпочитания към леденото изкушение могат да разкриват определени части от характера ви? Едва ли. Американски производител на сладолед обаче реши да докаже, че в действителност любимият вкус на един човек говори много за личността му. Вижте какви са обобщенията от изследването, цитирани от в. “Daily Mail”:

 

 

Шоколад: Почитателите на шоколадовия сладолед са жизнерадостни, очарователни и обичат да флиртуват. Те знаят как да съблазнят човека, към когото изпитват някакви чувства. Същевременно любителите на шоколадовия вкус са наивни и понякога обичат да драматизират.

 

Шоколад и мента: Хората, които си падат по комбинацията на шоколадов и ментов вкус, умеят да печелят спорове. Те се аргументират добре и отстояват докрай позицията си. Любителите на тази нестандартна комбинация са също така предпазливи и пестеливи.

 

Шоколад и ядки (лешници, бадеми и др.):  Любителите на шоколадовия сладолед, гарниран с ядки, са настойчиви и предприемчиви. Те са добри слушатели и обичат да изграждат добри взаимоотношения с останалите.

 

Ванилия: Хората, които обичат ваниловия сладолед, са импулсивни. Те често действат, без добре да премислят последствията от постъпките си. Любителите на ваниловия вкус лесно се поддават на чужди внушения. Идеалисти са по душа.

 

Ванилия с парченца бисквити и шоколад: Почитателите на ваниловия сладолед с парченца бисквити и шоколад са амбициозни и целеустремени. Те обичат да се състезават и да печелят. За тях няма нищо невъзможно и непостижимо. Мечтатели са.

 

ванилия, шоколад

Снимка: sxc.hu

 

Ванилия или шоколад с парченца шоколад: Любителите на ваниловите или шоколадовите сладоледи, съдържащи парченца шоколад, проявяват огромна щедрост. Освен това те са кариеристи и преследват неуморно целите си. Винаги проявяват компетентност в това, което правят.

 

Плодов микс: Хората, които си падат по плодовите миксове, обичат да анализират добре всяка ситуация. Решителни са и не проявяват колебания. Противно обаче на очакванията, че са весели и жизнерадостни личности (тъй като се спират на най-цветния сладолед), всъщност те са по-скоро песимисти.

 

Ягода: Любителите на ягодовия сладолед проявяват толерантност към другите. Те са предани към любимите си хора и никога няма да ги предадат. Ягодовият вкус обикновено се предпочита от хора, които са интроверти – предпочитат да не споделят с останалите чувствата и емоциите си.

 

Ягода

Снимка: sxc.hu

 

Пралини: Любителите на сладоледа с вкуса на пралини са влюбчиви натури. Те са хора, на които винаги може да се разчита. Освен това те са и малко срамежливи и избягват да бъдат в центъра на вниманието.

 

Кафе: Хората, които предпочитат сладолед с вкус на кафе, са моралисти. Те винаги следват правилата. Имат огромна съвест. Перфекционисти са и държат да изпипват всичко до най-малкия детайл.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ivanhool
преди 10 години

Armeeco moje bi si vaniliq ili shokolad s shokoladovi parchenca

armeeco
преди 10 години

На мен ми харесва някакъв с кокос, какъв трябва да съм ?

gogofm
преди 10 години

а ако обичам да комбинирам ?

Madlenita
преди 10 години

Шоколад и шоколад с ядки

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия