Дубай обяви лятна „промоция” – сваляш килограми и получаваш злато

2013-07-20 11:03:00
Дубай обяви лятна „промоция” – сваляш килограми и получаваш злато
Снимка: sxc.hu

Да живееш в богата държава определено си има своите предимства. Управниците на Дубай за пореден път доказаха това, след като обявиха невероятна лятна „промоция” – за всеки свален килограм жителите на емирството ще получават по 1 грам чисто злато, пише в. “Daily Mail”.

 

 

През последните години в Дубай се наблюдава сериозно нарастващо затлъстяване сред населението, което съвсем естествено води и до влошаване на здравословното състояние. Притеснени от очертаващата се тенденция, управляващите на емирството вече са предприели най-различни мерки за стимулиране на отслабването.

 

Безспорно най-впечатляващата  инициатива в тази насока е възнаграждението на жителите на Дубай с един грам злато за всеки свален килограм. Тази нестандартна кампания ще започне в петък и ще продължи точно 30 дни. В нея може да се включи всеки, желаещ да спонсорира своето отслабване. Единственото, което трябва да направи, е – да се регистрира за участие и преди петък да отиде на официално отчитане на теглото.

 

За да има по-голям ефект инициативата, управниците на Дубай са въвели минимален праг на свалените килограми, който трябва да бъде постигнат, за да се изплати обещаното възнаграждение. Така всеки, желаещ да мотивира отслабването си със злато, ще трябва да се отърве от поне 2 килограма, за да получи награда. Горен лимит на свалените килограми няма.

 

Смятате ли, че подобна инициатива би постигнала желания ефект?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ognyanova95
преди 10 години

Не е важно, колко е скъпо златото и колко изкарват на месец, важното е, че държавата е намерила как да стимулира населението да отслабне. Противоположно с това- какво ни стимулира нашата държава ? Да емигрираме... Та по темата, а и кой бяга от пари? :)

papugai
преди 10 години

Ще им се смеят. Те взимат по 10 големи чисто на месец, тоя грам злато го заработват за час.

asp1r1n94
преди 10 години

Започвам да ям McDonalds, за да съм подготвен за почивката в Дубай !

shusha
преди 10 години

Там златото е ефтино ;(

jasmins
преди 10 години

1 грам е нищо, пък и колко можеш да свалиш за 30 дена...

koshtramba
преди 10 години

Куул!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия