Защо жените трябва да се радват, че са жени?

2013-05-10 11:30:00
Защо жените трябва да се радват, че са жени?
Снимка: Dreamstime

Има жени, които страдат, че не са се родили в тялото на мъж. ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Как може една жена да иска да води живота на един мъж? Не, че техният живот е лош, труден или нещо подобно, но все пак да си представителка на нежния пол е нещо хубаво. Може да се глезиш, да си купуваш гримове, модни дрешки, да ходиш на приятни процедури, да отделят време на външния си вид. Мъжете също го могат, а някои от тях дори го правят, но пак е по-различно.

 

 

Гримът е голям помощник на жената. Не, че една дама не може да бъде красива без грим – напротив, може! Но когато е уморена и има сенки под очите или нова пъпка на лицето, тя има възможност да прикрие недостатъците си и да подчертае своите предимства. Някои мъже също посягат към козметиката, но те не могат да извлекат максимална полза от грима, дори да си слагат тайно гланц за устни, безцветна спирала и пудра. Те или изглеждат като гейове, или не се забелязва, защото са сложили малко количество, за да не се набива на очи /а в крайна сметка то дори не си личи!/.

 

Мъжкото бельо не е лошо, има интересни модели, но женското е... секси. Една жена, която облече секси гащички и сутиен с лекота привлича мъжкото внимание. И това определено е плюс за представителките на нежния пол.

 

И мъжете, и жените имат крака, но дамите определено могат да привличат вниманието на околните с тях. Няма представителка на нежния пол, която да не харесва факта, че може да си сложи къса пола, рокля или панталонки и да показва с гордост бедрата си, за които се е трудила /или пък не!/ във фитнес залата.

 

Добрата новина за дамите е, че в повечето случаи те командват. Нищо, че уж са слабия пол. Разбира се, това не означава, че трябва да се прекалява, но няма лошо, когато една жена знае какво иска и постига целите, които си е поставила.

 

Факт е, че повечето деца се радват на жените. Явно подсъзнателно виждат в тях спокойствие, увереност и закрила – нещо, което им дават техните майки. Това е и причината бебетата да се усмихват повече на жените, отколкото на мъжете. Това е хубаво, особено ако обичате компанията на малки дечица.

 

Последната добра новина, но не по важност е, че дамите живеят по-дълго. Какво да се прави – статистиката го доказва! :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

оф, как може да ги сравнявате? Няма по-добър пол. Двата са различни.

sassy123
преди 11 години

xuxux


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия