Няколко изпитани начина да привлечете женското внимание

2013-04-26 16:59:00
Няколко изпитани начина да привлечете женското внимание
Снимка: Dreamstime

Понякога да привлечете вниманието на жената, която искате, може да бъде наистина трудно. Повечето привлекателни дами са чували всички най-изтъркани комплименти и подобни фрази будят у тях по-скоро досада, отколкото удоволствие. Ако искате определена жена да ви забележи, трябва да сте сигурни, че излизате от клиширания събирателен образ на мъжете.

 

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в общуването със срещуположния пол:

 

1. Махнете слушалките, докато вървите по улицата. Определено ще ви бъде изключително трудно да си взаимодействате с хората, ако сте надули до дупка любимата си песен. Ако искате да бъдете отворени за нови социални контакти, вие трябва да сте готови да проведете разговор с някой интересен човек.

 

 

2. След като сте имали късмета да се заговорите с изключително симпатична дама, останете на едно място и не мърдайте. Малко рязка реакция, но наистина ефективна. По този начин ще изглеждате безопасни и уверени. Никоя дама няма да се зарадва на „преследвач“, който я следва навсякъде и иска да се сдобие с телефонния ѝ номер на всяка цена.

 

3. Използвайте по-оригинална фраза от „Какво ще правиш днес?“. Тя трябва да звучи непринудено и естествено. Помислете за нещо забавно, което ще „стопи ледовете“. Не правете грешката да използвате заучени фрази, защото жените мразят това.

 

4. Задавайте въпроси, свързани с жената. Всеки обича да говори за себе си. Затова задавайте въпроси, свързани с личността на жената. Покажете интерес и я питайте за нещо от сорта на това колко време ѝ отнема да изглежда толкова божествено или какво обича да прави за удоволствие.

 

5. Не се дръжте като кретени. Не се опитвайте да спечелите жената на всяка цена. Важно е да покажете класа в общуването си с отсрещния човек и по този начин да привлечете вниманието му. Запомнете – трябва да се разграничите от всички останали.

 

6. Не бъдете негативни. По време на първите си контакти с жена не трябва да се оплаквате. Например: „Работя в счетоводна фирма, наистина е много скучно“. По-добре се фокусирайте върху положителните неща. Никой човек, било то мъж или жена, не иска да слуша оплакванията на другите хора. Замислете се, вие бихте ли искали да бъдете с дама, която е негативна и недоволна от живота си?

 

7. Първата среща не трябва да бъде на вечеря. Обяснението е много просто – масата създава физическа бариера, а и по-голямата част от мъжете извеждат жените на първа среща именно в някой ресторант. Вечерята е подходяща идея, но за третата или четвъртата среща, когато вече се познавате по-добре.

 

8. Поддържайте деликатен физически контакт по време на цялата среща. По този начин ще избегнете неудобния момент накрая, когато се чудите дали е подходящо да целунете жената или не. Ако предварително е имало флирт и невинни докосвания, това ще облекчи напрежението в края на срещата. Ако видите обаче, че дамата не е очарована от тази тактика, най-добре спрете.

 

Още полезни съвети четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
hotkey
преди 10 години

Как да създам тема

doggy_ivanov
преди 11 години

Е момчета ако трябваше да дават пример нямаше да бъде толкова забавно ;д ? Просто ни казват да бъдем по атрактивни,не толкова настоятелни с леко "неглиже" елементи,забавни,да мислим говорим и да си отваряме ушите и да чуваме кво ни се приказва ;д!? Нищо сложно!

umri
преди 11 години

Жена да ти дава акъл как се сваля жена. Самоубийство. Мъж дава акъл на мъж, жена - на жена. Има неща, които могат да бъдат научени и от жените, но като подход, като цяло, и държание.. айде не.

Lucho
преди 11 години

Следвайки логиката на статията последното изречение на т.4 влиза в остър конфликт с първото такова от т.5.Иначе Stray е прав, айде дайте пример за подобна реплика.

Stray
преди 11 години

Може ли пример за оригинална, забавна, естествена, непринудена и незаучена фраза с цел "стопяване на ледовете"?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия