Мъжете нехаят по отношение на чистотата и личната си хигиена

2013-04-24 20:15:00
Мъжете нехаят по отношение на чистотата и личната си хигиена
Снимка: sxc.hu

Ако си мислите, че вашето гадже е единственият мъж, който не си пада особено по чистотата и личната хигиена, не се притеснявайте – той далеч не е сам. Оказва се, че голяма част от представителите на силния пол просто нехаят за подобни неща, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

Това може и да ви прозвучи шокиращо, но 80% от мъжете признават, че носят едно и също бельо в продължение на най-малко два дни. Приблизително толкова са и тези, които не сменят чорапите си поне четири поредни дни. Около ¾ от мъжете не почистват изобщо обувките си и също толкова не могат дори да си спомнят кога за последно са сменили чаршафите на леглото си.

 

Но това не е всичко. Представителите на силния пол проявяват немарливост и по отношение на храненето си. Около 71% от тях нямат нищо против да консумират храната си директно от консервата, в която са я купили, а 57% понякога използват неизмитите чинии, оставени в мивката. Всеки втори пък на закуска с удоволствие си доизяжда остатъците от снощната вечеря.

 

Що се отнася до почистването на дома и домакинската работя, те съвсем разбираемо не са сред любимите занимания на мъжете. Всеки пети признава, че никога не е мил банята и тоалетната, а 17% споделят, че дори не са изхвърляли кошчето за боклук. За 1/3 от представителите на силния пол няма нищо по-досадно от вършенето на домакинските задължения.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

И после британците слушат миризливия пор Чърчил, че ние сме били *** нация. Да замълчат и да посетят банята, викам аз.

RedArmy
преди 11 години

Американците, вместо да правят такива *** "проучвания", да вземат да си поблъскат тъпите тикви над външния си дълг, състоящ се от трилиарди долари, и нарастващ с всяка изминала секунда. Ама май е кауза пердута, така че поне да организират някоя нова война.. Че от последната в Либия "доста" време мина.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия