Най-възрастните проститутки се пенсионират с над 100 години трудов стаж

2013-03-15 10:16:00
Най-възрастните проститутки се пенсионират с над 100 години трудов стаж
Снимка: in2eastafrica.net

Да работиш най-древната професия е нещо срамно и непристойно, въпреки поговорката че „Няма срамна работа“. Има и това определено е проституцията – нито жените, нито мъжете трябва да продават телата си, за да се изхранват. Има много други възможности за препитание, които не са така унизителни.

 

 

Но някои хора просто предпочитат да изберат лесния начин. Като 70-годишните близначки Луиза и Мартина Фокенс, например. Двете дами са се издържали, благодарение на най-древната професия, в продължение на повече от 50 години. Ето, че дошъл моментът, в който жените решили да загърбят тази професия. Луиза, която е майка на 4 деца, казва, че вече не може да работи заради артрита, който има, а сестра й Мартина, която е майка на 3 деца, споделя, че в последно време все по-трудно си намира клиенти. Има само един мъж, който е при нея всяка седмица.

 

Двете дами ще се издържат с пенсиите си, които не са големи, но все ще успеят да свържат двата края. Също така близначките се надяват да получат пари от спомените си и от авторските права върху документален филм, в който участвали миналата година. В лентата „Среща със сестрите Фокенс“ се разказва за живота на двете дами.

 

Луиза и Мартина започнали да проституират, още преди да навършат 20 години. Те имали сериозни проблеми със семейството си и решили да се изхранват, продавайки телата си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия