Гимназистки редуват проституция с уроците в училище

МВР отчита тревожни данни - през тази година двойно се е увеличил броят на прoституиращите ученички. Момичета между 15 и 17 години съвместявали  уроците в училище със секс за пари със заможни чичковци.  Момичетата били ученички в столич

2011-11-25 18:33:51
Гимназистки  редуват проституция с уроците в  училище
МВР отчита тревожни данни - през тази година двойно се е увеличил броят на прoституиращите ученички. Момичета между 15 и 17 години съвместявали  уроците в училище със секс за пари със заможни чичковци.  Момичетата били ученички в столични гимназии, а някои от тях и в елитни.

Напоследък дори  се появи информация, че  гимназистки от елитни столични училища отивали да проституират в Перник.  И по-точно не в миньорския град, ами в  съседно  селище - новопостроено баровско частно  комплексче.  Вилите там били собственост на  известни бизнесмени, политици и адвокати.  Целият комплекс бил  ограден и имало въоръжена охрана. А след като си приключели ‘ангажиментите’, ученичките били закарвани до София, като получавали по 200 лева за креватните си умения.  В интернет също могат да се срещнат много обяви на гимназистки, които още от малки заработват по този начин.  Разбира се, не става дума само за ученички от столицата, а и от цялата страна.

Освен реалната проституция, ученичките изкарват пари, като показват голите си тела в нета.  Тийнейджърките обикновено искат  по 10 лв. за час самозадоволяване, а тарифата стига до 15-20 лева, ако зрителят има други желания.  Момичетата са  на възраст от 15 до 18 години, а сеансите пред камерата стават обикновено  в късния следобед, когато  те са приключили с училището и преди да се върнат родителите им от работа.

Плащането за тези услуги също е интересен елемент. Първото ‘представление’ обикновено става ‘на доверие’ - без момичетата да  имат никаква гаранция, че ще си получат парите.
Ако на перверзниците, обаче, им хареса видяното, следващия сеанс е с предварително плащане.  Естествено, няма  контакт на ‘живо’ с клиентите - или се дава номер на дебитна карта, или  плащането става под формата на ваучери за телефон.

Според специалистите,  бумът на подобно поведение на тийнейджърките се крие в неправилното сексуално възпитание от страна на родителите. Те трябва да намират  подходящ начин за разговори на сексуална тематика с децата си, когато те са  още на 3-4 годишна възраст.

Освен с момичетата, за секса трябва да се говори и с момчетата,тъй като голяма част от подрастващите  тийнейджъри са комплексирани, защото не са надарени като актьорите от порнофилмите. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия