Проститутките = образовани студентки с няколко чужди езика

В последно време се наблюдава значителен спад в броя на организираните престъпни групи в България. Трафикантите работят предимно поотделно, защото така органите на реда по-трудно ги залавят.Сутеньорит

2012-01-15 00:02:00
Проститутките = образовани студентки с няколко чужди езика

В последно време се наблюдава значителен спад в броя на организираните престъпни групи в България. Трафикантите работят предимно поотделно, защото така органите на реда по-трудно ги залавят.

Сутеньорите работят предимно с две-три момичета, които сами извеждат извън страната. Напоследък все повече трафиканти се женят за проститутката, за която отговарят, за да не свидетелства в съда, ако той бъде заловен. За 30 дни един сводник може да изкара близо 4 000 евро само от една проститутка, която работи извън България.

В последно време се заражда нов тип проституция. Има доста млади и образовани момичета, които решават да спечелят лесни пари. Интересното при тях е, че са умни, владеят поне един чужд език и са възпитани от добри семейства. някои от тях заработват парите си, докато учат висше образование. Те го правят, не защото нямат пари, за да живеят нормално, а защото искат да имат много пари, за да водят скъп начин на живот.

Най-странните случаи са жени, които имат семейство, деца, хубава работа и въпреки това работят като проститутки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
GregoryHouse
преди 12 години

Otkrihte toplata voda...

GregoryHouse
преди 12 години

so what?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия