Млада корейка не отстранявала грима си - не се харесвала без него!

2013-02-22 12:20:00
Млада корейка не отстранявала грима си - не се харесвала без него!
Снимка: Facebook

Някои хора имат толкова много комплекси, че понякога им е трудно да живеят с тях. Най-често нещата, за които се притесняват, остават незабелязани от околните или те ги намират за чаровни. Но понякога е трудно да „избиеш“ една идея от главата на човек, който се самонавива ежедневно, че е прав.

 

Историята на 20-годишната Бае Дал-ми показва как едно младо момиче може да съсипе външния си вид от глупост. Младата дама толкова много се харесва гримирана, че отказва да стои дори минута напълно естествена.

 

 

Симпатичната корейка започва да се гримира още на 14 години. След няколко години тя решила, че мрази лицето си без грим и не иска да го вижда естествено. Така тя спира да премахва макиажа си всяка вечер.

 

Майката на Бае Дал-ми прави всичко по силите си, за да промени начина на мислене на дъщеря си, но усилията и са безуспешни. Тя решава да потърси помощ от известно модно предаване в Корея. Екипът кани младата корейка и няколко експерти оценяват състоянието на лицето й Те твърдят, че кожата й изглежда като на 40-годишна жена.

 

След няколко разговора с дерматолозите, Бае Дал-ми решава да премахне грима от лицето си и да получи няколко съвета от тях. Те й показват как да се гримира по доста по-приятен и нежен начин от досегашния и я научават да отстранява грима си всяка вечер.

 

Младата корейка толкова харесала новия си външен вид, че дори решила да се отърве от русата перука, която била неизменна част от представата й за красота.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

Ужас! Че и с перука 1000000000% е била по - грозна

FlowerPower
преди 11 години

кожа като на 40-годишна... кофти. Като стане на 40 ще види дали ще й харесва гледката.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия