Жена си прави операции, за да прилича на кукла Барби

Шарлот Хотман от Великобритания е дала над 10 000 лири за пластични операции и дрехи, за да прилича максимално на любимите си кукли Барби, пише в „Сън“.   21-годишната жена се е под

2012-03-14 16:56:00
Жена си прави операции, за да прилича на кукла Барби
Снимка: sxc.hu

Шарлот Хотман от Великобритания е дала над 10 000 лири за пластични операции и дрехи, за да прилича максимално на любимите си кукли Барби, пише в „Сън“.

 

21-годишната жена се е подложила на поредица интервенции. Тя е променила носа си и е направила устните си по-плътни. Естественият й цвят на косата й е тъмен, но от години насам ходи руса и дава всичките си пари за кукленски дрешки.

 

Тя отишла в известна клиника, където директно казала на докторите, че иска да я направят да прилича на Барби. Операциите били тежки и болезнени, но според Шарлот болката си заслужавала. След като отоците спаднали, тя изрусила косата си и определено се доближила до вида на любимата си кукла. Англичанката притежава и няколко кукли Синди, но фаворит й си остава Барби.

 

 

Шарлот е горда притежателка на стотици кукли, които съхранява в специална стая в дома си в Манчестър. Младата жена ги колекционира от 3-годишна възраст и си подарява по една Барби при всеки възможен повод. Все още е необвързана, но се надява, че в най-скоро време ще срещне любовта на живота си. Шарлот се надява, че любимият й няма да има нищо против нейната страст към куклите.

 

Последният й партньор бил против хобито й и решил да се раздели с нея, защото я смятал за прекалено странна личност.

 

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
wllubenaaaaa
преди 11 години

искаме снимка !!!!!

watergirlblue
преди 12 години

започва се международно издирване на Кен....;дд

Meoww
преди 12 години

ужасен нос :( но като цяло е е толкова различна от преди и сега. Много повече ми харесва как е изглеждала преди, макар че няма чак толкова голяма разлика от сега, като изключим ринопластиката и смяната на цвета на косата....

jessica_sarah
преди 12 години

и аз чакам снимка :)

Meoww
преди 12 години

Искам снимка !

пAteNцЕ
преди 12 години

ee...що няма снимка ?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия