Мъж се ожени за пластмасова кукла

Мъж, изпитващ сериозни затруднения да си намери истинска жена, се ожени за една от любимите си... реалистично изглеждащи кукли, пише OdityCentral.   През целия си живот 55-годишният британец Ев

2012-03-14 14:54:00
Мъж се ожени за пластмасова кукла
Снимка: sxc.hu

Мъж, изпитващ сериозни затруднения да си намери истинска жена, се ожени за една от любимите си... реалистично изглеждащи кукли, пише OdityCentral.

 

През целия си живот 55-годишният британец Евърад Къниан от югозападния регион Дорсет не успявал да се обвърже с представителка на нежния пол. Той имал само една единствена връзка през 90-те години на миналия век, но тя се оказала неуспешна.

 

Ето защо през 2000 г. Къниан решил да си вземе реалистично изглеждаща кукла за спътница в живота. Именно тогава той се сдобил за първи път с подобно нещо, за което отделил и солидна сума, но ни най-малко не съжалявал, тъй като смятал, че покупката му си заслужава парите.

 

 

През следващите няколко години британецът успял да си купи още няколко кукли. Той внимателно ги подбирал, така че да отговарят на изискванията му за цвят на кожата, цвят на косата и очите, подходящ грим и т.н. Освен това Къниан се грижел за гардероба на своите кукли, който постоянно бил попълван с нови нови тоалети.

 

През 2008 г. британецът се омъжил за своята първа пластмасова булка, носеща името Керълайн. Животът на куклата обаче се оказал твърде кратък и само няколко години по-късно тя била заменена от друга. Неотдавна Къниан бил забелязан от съгражданите си да се вози в карета, теглена от бял кон, с новата си съпруга – русокоса кукла, чието име не се съобщава.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bulgarisch007
преди 12 години

този човек е болен и треябва да му се помогне...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия