Тийнейджърка роди бебето си, докато се разхожда и го изостави (+ видео)

2012-10-24 14:40:00
Тийнейджърка роди бебето си, докато се разхожда и го изостави (+ видео)
Снимка: sxc.hu

Въпреки че жителите на Турция спазват своите принципи и обичаи, сред тях има и хора, които постъпват нехуманно. Охранителна камера случайно заснела как момиче от Истанбул ражда, докато ... се разхожда по улицата, пише в. „Дейли мейл“.

 

Тийнейджърката била навън с родителите си, когато изведнъж усетила, че има контракции. Тримата продължили да вървят, когато изведнъж младото момиче усетило, че нещо пада от нея. Първоначално тя решила, че е някакъв кървав парцал, но се оказало, че това е собственото й бебе. Тийнейджърката и родителите й видели бебето, погледали го известно време и си тръгнали, оставяйки го на земята.

 

 

Малко по-късно минали случайни минувачи, които забелязали новороденото. Един от тях се обажда на спешен телефон и след няколко минути на мястото се появяват автомобили на полицията и бърза помощ. Детето е открито със завързана пъпна връв, което показва, че то е родено малко, преди да бъде намерено.

 

Въпреки нелепата ситуация, бебето е останало живо и служителите на клиниката го нарекли Ечем Аху.

 

По-късно полицията се свързала с тийнейджърката и тя потвърдила, че е родила бебето на улицата. Явно младото момиче не е знаело какво се случва с нейното тяло и не видяла, че това е бебето /въпреки че полицията не вярва на думите й/, но какво е оправданието на родителите й?

 

Вижте случилото се тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Alchemist
преди 11 години

CONCLUSION -> WHAT THE ***?!

bijou
преди 11 години

WtffffffКак така ще си родиш, докато си ходиш бе и после дори да не забележиш, че това е ЖИВО БЕБЕ и после после полицията като дойде на записа защо не направиха нещо, да го вдигнат например, а чакаха толкова и седят и го гледат все едно не са виждали бебе, а то лежи новородено на земята абе цнийфецбецбхефефхбцхи WTF сериозно какво е тая статия и история и видео и всичко ..... *** ЛИ СА

RoxyM
преди 11 години

Тя вървяла и бебето просто ей така паднало?! Брей. То де да ставаше така лесно, без болка, без контракции... ами тогава защо ще ходим по боници, ще плащаме на лекари и т.н. Ами я от утре всички бременни в 9 месец на разходка, ама все пак да гледат, че като падне бебето да не го настъпят. Абе, що за *** новина? От пръстите си ли я изсмукахте?

Despicable95
преди 11 години

Кви работи !??! Как докато си вървиш ей тей ти пада бебето...

FunkyPie
преди 11 години

e...ъмм..то как така просто падна?! :0

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия