Ню Йорк – най-мръсният и най-шумният американски град

2012-09-19 22:45:00
Ню Йорк – най-мръсният и най-шумният американски град
Снимка: sxc.hu

Мегаполисът Ню Йорк е най-мръсният и най-шумният американски град, сочат резултатите от допитване сред читателите на списание “Travel and Leisure”.

 

Голямата ябълка привлича милиони туристи от целия свят всяка година. Въпреки това обаче най-големият град на територията на САЩ се характеризира с високи нива на замърсяване, шумни улици и груби местни жители.

 

 

И преди да си помислите, че в анкетата на “Travel and Leisure” е обърнато внимание само на негативните черти на Ню Йорк, ще побързаме да ви докажем, че това не е така. Голямата ябълка е обявена за американския град с най-хубави театри, най-модерно облечени хора и най-много луксозни магазини.

 

На второ място в класацията на най-мръсните градове на територията на САЩ се нарежда Ню Орлиънс. Той обаче си има и своите предимства – приятелски настроени местни жители и див нощен живот, особено през уикендите.

 

Трети в списъка на най-мръсните американски градове е Балтимор. Следват го Лос Анджелис, Атланта, Филаделфия, Далас, Маями Мемфис и Хюстън.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия