19-годишен предлага брак на любимата, докато са на скоростно влакче

2012-09-14 11:05:00
19-годишен предлага брак на любимата, докато са на скоростно влакче
Снимка: SWNS.COM

На някои влюбени хора им идват много интересни идеи, когато дойде моментът да предложат на своята половинка. Досега сме ви разказвали за доста любопитни случаи, като последните от тях са   предлагане чрез разиграване на клип към известна песен, предлагане от „отвъдното“, предлагане по време на мач и т.н.

 

 

Но тази идеята наистина заслужава нашите овации.


19-годишният Лорънс Кий е щастливец, защото е намерил любовта на живота си още в тийнейджърска възраст. Той е сигурен, че Софи Сток е неговата сродна душа и няма търпение да узаконяват връзката си. Младежът смята, че неговата любима заслужава да получи предложение за брак по уникален начин, пише в. "Дейли мейл".

 

Лорънс решава да заведе своята любима на увеселителния парк Торп, намиращ се на 29 километра от Лондон. Той взима със себе си и няколко верни приятели, които ще му помогнат да предложи брак на Софи.

 

Влюбените и още трима техни приятели се качват на едно скоростно влакче. По средата на маршрута има камера, която прави снимка за спомен. Точно тогава е най-важният и вълнуващ момент от спускането. Секунди преди камерата да направи снимка, четиримата младежи дигат листа с послание – Will you marry me?

 

Снимка: SWNS.COM

 

Софи все още не знае за предложението. Тя го вижда, когато отиват на щанда, за да разгледат сувенирите с техни снимки. И определено това е най-щастливият момент в живота й. Тогава Софи разбира защо е била събудена рано сутринта и защо Лорънс не се е разделял със своето яке цял ден, въпреки топлото време.

 

Преди да се качат на влакчето, тийнейджърът предложил на своята любима да седна най-отпред. По този начин Софи няма как да види посланието, преди да отиде на щанда със сувенири. Лорънс, освен влюбен, е и доста идеен човек.

 

Веднага след като Софи вижда посланието, влюбеният младеж пада на колене, вади красив пръстен и повтаря въпроса си: „Ще се омъжиш ли за мен?“. Отговорът е положителен.

 

Снимка: SWNS.COM

 

Явно Лорънс е сигурен в чувствата на своята любима, защото още преди тя да му е отговорила, че ще стане негова законна съпруга, той е направил резервация за романтична тридневна почивка. Но как да не е сигурен, че го обича, при положение, че са заедно от цели 5 години?

 

Двамата влюбени планират да минат под венчилото на 21 август 2014 година. Денят не е случаен. Тогава ще се навършат 7 години от смъртта на бащата на Софи. Избрали са тази дата, за да може това да бъде един щастлив ден и малък жест към починалия мъж.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimeto1998
преди 11 години

mnogo milo ot negova strana izbral e razli4no mqsto za predlagane na brak :)

bishkotka
преди 11 години

kolko sladko..

SisiJ
преди 11 години

say what !?

Alchemist
преди 11 години

19?Stay safe.

kosder
преди 11 години

Красавица е ;D

ChubbyBunny
преди 11 години

Nobody cares :)

jasmins
преди 11 години

My birthday is on 21 August. :)

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия