Най-шокиращото предложение за брак (+видео)

2012-09-08 16:00:00
Най-шокиращото предложение за брак (+видео)
Снимка: YouTube

Да, може би колениченето с пръстен в ръка далеч не е най-оригиналният и романтичен начин за предложение на брак, но все пак той е далеч по-добър от този, който руският бизнесмен Алексей Бивок направи на своята приятелка, пише OddityCentral.

 

 

Младият мъж се уговорил да се срещне със своята любима на точно определено място. Той обаче пристигнал там часове по-рано от уговореното време, за да може да подготви всичко. Специален екип, съставен от един гримьор, един режисьор и няколко актьорите, се погрижил мястото на срещата на Алексей и приятелката му да се превърне в ужасяваща гледка.

 

Когато младата жена пристигнала, тя заварила своя любим да лежи неподвижно на тротоара, целият облят в кръв. Парамедиците (актьорите) ѝ съобщили, че приятелят ѝ е издъхнал в автомобилна катастрофа, и го качили на носилка в линейката.

 

Съвсем естествено шокираната жена избухнала в сълзи. Минути по-късно обаче от линейката излязъл нейният любим с балони и пръстен в ръка и ѝ предложил да се омъжи за него.

 

Първоначално приятелката на Алексей изпаднала в ярост и започнала да го удря, но впоследствие се успокоила и приела предложението му. Той пък вече бил сигурен, че неговата любима знае колко пуст и празен би бил света, ако него го нямаше.

 

Дали обаче това е най-подходящият начин да покажеш на половинката си, че се нуждае от теб?

 

Вижте кадри от шокиращото предложение:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gerka-231444
преди 11 години

лол доста неловко положение точно ''

rosy_99
преди 11 години

кофти тръпка*

JonkataK
преди 11 години

@Escapism, аз сериозно бих се замислил дали искам да се оженя за жена, за която аз съм просто като всеки друг мъж, само дето се опитвам да и ВТЪЛПЯ, че ме обича (втълпя-накарам да повярва, демек, че в момента не го мисли това, което се опитвам да и втълпя).

Escapism
преди 11 години

Що за глупаво изпълнение? Бих се замислила сериозно дали искам да се омъжа за човек, опитващ се да ми втълпи, че моят живот без него не струва.

DownloadVirus
преди 11 години

идеи*

DownloadVirus
преди 11 години

Добри иде ми дават лол :D

mrankoniiii
преди 11 години

Да ти докара инфаркт ;D

mrankoniiii
преди 11 години

Да ти докара инфаркт ;D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия