Мъж изненада половинката си с оригинално предложение за брак (+видео)

2012-05-29 21:52:00
Мъж изненада половинката си с оригинално предложение за брак (+видео)
Снимка: YouTube

Безброй мъже по света са използвали песента “Marry You” на Бруно Марс, за да предложат брак на половинката си, но едва ли някога сте виждали оригинално предложение като това, започва статията си “Huffington Post”.

 

На 23 май американецът Исак Ламб, който е актьор по професия, решил да изненада приятелката си, като й предложи да се омъжи за него по един нестандартен, но изключително романтичен начин. За целта той си осигурил съдействието на около 60 негови приятели и роднини, които участвали в специално създадена за целта хореография в стил “Lip-Dub”.

 

 

Романтикът имал уговорка с любимата си Ейми да се срещнат в дома на неговите родители. Там обаче я посрещнал брат му, който й предложил да чуе една „много, много хубава песен”. Ейми сложила на ушите си слушалки, от които прозвучала песента на Бруно Марс “Marry You”, а в същия момент около нея се появили редица приятели и познати, танцуващи и имитиращи с устни изпълнението на парчето.

 

Съвсем излишно е да поясняваме, че романтичното предложение за брак на Исак било прието от Ейми под бурните аплодисменти на всички присъстващи.

 

А вие бихте ли могли да устоите на подобно предложение?

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
denis92bg
преди 11 години

Много яко. Наистина е нестандартно! :Браво на колегата :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия