Най-абсурдните начини за предлагане на брак

2011-12-07 02:44:00
Най-абсурдните начини за предлагане на брак

"Ще се омъжиш ли за мен?". Това безспорно е един от въпросите, от които най-много се страхуват мъжете. Силният пол се стряска не толкова от факта, че ще се обрече на една-единствена жена, а защото от него се изисква да го направи по впечатляващ начин. Разбира се, именно поради тази причина не всеки мъж успява да предложи брак по най-романтичния начин. Ето някои от най-абсурдните начини за предлагане на брак, които карат уж развълнувания бъдещ младоженец да изглежда неудачник:

1. Чрез кратко текстово съобщение. Това може би е възможно най-абсурдният начин за предлагане на брак. Малко са "щастливките", които биха се радвали на подобно предложение, а още по-малко са тези, които биха отговорили положително.

2. По време на нещастен период. Когато е починал близък роднина или приятел на една жена, обратно на очакванията на повечето мъже, предложението за брак може единствено да влоши нещата още повече.

3. На публично място. Не всяка жена обича да бъде център на вниманието - странно, но факт. Предложението за брак пред хора може да доведе до конфузна ситуация както за дамата, така и за въодушевения годеник, ако отговорът е негативен.

4. По време на раждане. Това е моментът, в който една жена чувства възможно най-силната болка, която някога е чувствала през живота си. Излишно е годеникът й, макар и много развълнуван, да затормозява любимата си с подобни въпроси, рискувайки да създаде предпоставки за образуването на още по-негативни емоции у половинката си.

5. Чрез телефонно обаждане. Предложението за брак е момент, който никога не се забравя. Момент изпълнен с романтика и положителни емоции, които няма начин да бъдат почувствани в пълната им сила по телефона. Такова предложение дори показва неуважение към дамата, а това увеличава възможността отговорът да е отрицателен.

6. По задължение. Жалко е свещен ритуал като брака между двама души да бъде осъществен както се казва "по сметка", защото жената е бременна или по друга, наложена от обстоятелствата причина. Този съюз трябва да се изгради едва когато двойката е сигурна, че е готова да предприеме тази стъпка и че именно това е желанието и на двамата.

7. В ефира на "Море от любов". Обикновено подобно предложение би допринесло значително за разколебаването на една жена, колкото и сигурна да е била в решението си преди това. Все пак идеята на предложението е да покаже на една дама колко ценна е тя за любимия си и да я накара да се чувства специална, единствена за него, а не да повдига рейтинга на някое телевизионно шоу.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
krisito99
преди 11 години

az bih se saglasila po telefona


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия