Химикалките "само за жени" предизвикаха купища подигравки

2012-08-29 10:38:00
Химикалките
Снимка: sxc.hu

Химикалките Bic for Woman предизвикаха люти коментари в интернет пространството, пише в. „Дейли мейл“. След като те бяха пуснати на пазара, представителите на нежния пол започнаха да недоволстват от дизайна им.

 

Дамските химикалки са предназначени специално за нежните женски ръце. Те се продават в опаковка от 6 броя, като всеки от тях е решен в пастелен цвят, който ще се хареса на всяка една дама или поне това е била идеята на производителите.

 

 

"Тези химикалки сякаш  принадлежат на куклата Барби и биха подхождали повече на нейните тоалети, отколкото на съвременна жена!", пише възмутена  гражданка.

 

Представителите на силния пол също се включиха в оплюването на писалките. Те решиха да ги вземат на подбив и не липсваха коментари от сорта на: "С тези химикалки най-добре се пишат готварски рецепти!  Идеални са и за отбелязване на месечния цикъл. Не са за  подценяване, когато трябва да се подпише чек на съпруга при  закупуване на излишна и супер скъпа рокля!" и "Не смея да пиша с "дамския  комплект" химикалки на моята приятелка, за да не ме помислят за  "обратен". Предпочитам писалки, от които да не се срамуват и  двата пола!"

 

Компанията Bic е лидер на пазара и до този момент са продадени над 100 милиарда бройки. Но дали не направиха сериозна грешка с тази серия?

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

не е химикалка за умиране, но може би трябваше да ги определят като "химикалки за момичета".


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия