Създадоха вечна писалка

В днешно време,  ние използваме  повече клавиатурата на компютъра, за да пишем и,  като че ли забравяме за  моливите и писалките.  Има обаче хора, които,  освен че мислят за тези принадлежности, но и за тяхното усъвъ

2010-08-18 18:50:13
Създадоха вечна писалка
В днешно време,  ние използваме  повече клавиатурата на компютъра, за да пишем и,  като че ли забравяме за  моливите и писалките.  Има обаче хора, които,  освен че мислят за тези принадлежности, но и за тяхното усъвършенстване.

Наскоро бе създаден уникален хибрид между писалка и молив. Той е направен от олово.  Именно то е пишещият елемент. При допира до хартията, оловото отделя малки  частици, които изпълняват ролята на мастилото и графита. Новият продукт не се нуждае от подостряне и зареждане. А частиците, които се отделят са толкова малки, че практически тази писалка може да служи на притежателя си през целия му живот.

Корпусът на писалката е от неръждаема стомана. Преимуществото й пък е , че няма размазване при писането, както и възможността да се пише на всякакви повърхности.
Дължината  на писалката е  15,86 см.

Писалките по принцип са безопасни, но производителите преупреждават да не се дават на деца, защото могат да ги сложат в уста. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия