10 неща, които не разбираме у хората

2012-07-09 16:22:00
10 неща, които не разбираме у хората
Снимка: Reuters

Хората определено сме забележителни същества. Въпреки че до този момент сме направили доста открия, все още има неща, които ни карат да се замисляме и да се чудим как точно седят нещата. Вижте кои са 10-те неща, които не разбираме у хората:

 

Свенливостта

Това е доста странна черта на характера и не се проявява при всеки. Някои хора се притесняват, докато други са отракани.

 

 

Смехът

Знаете ли, че човек се смее по-често на банални коментари, отколкото на вицове?

 

Окосмяването около половите органи

Според учените там имаме косми, които предпазват от замърсяване и инфекции, но дали наистина е така и защо ги махаме, щом са ни нужни? Дали след време няма да еволюираме и те да останат ненужен белег?

 

Тийнейджърите

Всяко живо същество преминава през юношеска възраст, но само при хората тийнейджърите се държат необяснимо. Повечето от тях не се чувстват разбрани от околните и често изпадат в излишни депресии.

 

Сънищата

Повечето учени отхвърлят теорията на Фройд, че това, което сънуваме, са нашите несъзнателни желания. Ако не е това, какво представляват сънищата?

 

Алтруистите

Дали на хората по природа им е вродено да помагат на околните и животът ги прави такива егоисти или не всеки е дарен с това качество?

 

Изкуството

Какво всъщност представлява то – начин на самоизразяване, просто професия или нещо, което не се разбира от всеки и затова не всеки човек има желание да ходи по музеи, изложби и т.н?

 

Суеверието

Плюете ли си през рамото, когато черна котка ви мине пътя? Наистина ли мислите, че ви е споходило щастието, като сте намерили четирилистна детелинка? Какво е суеверието – истина или просто успокоителен навик?

 

Целувките

Желанието да целунеш някого не ни идва отвътре, тогава защо ни е толкова готино да споделяме слюнката си с другите? Не може ли просто да се прегърнем? 

 

Бъркането в носа

Доста хора го правят, но защо?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FasterBeach
преди 11 години

"Бъркането в носаДоста хора го правят, но защо?" - Ъъ....да cи махнат cополите... мейби ?!

scrooper
преди 11 години

epic fail...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия