Любовта излиза скъпо

2012-06-24 21:53:00
Любовта излиза скъпо
Снимка: sxc.hu

Любовта излиза скъпо, в това твърдение сам се увери 12-годишният Оскар Ръшън, който само за един месец навъртя сметка на телефона на баща си в размер на 1700 паунда, пише в. “Daily Mail”.

 

Невръстният Ромео се запознал с момичето на мечтите си през март. То обаче живеело в съседния град и поради тази причина двамата не можели да се виждат достатъчно често. Не минало много време и влюбените птички намерили решение на проблема си – започнали да поддържат връзката си от разстояние чрез многобройни телефонни разговори.

 

 

Оскар звънял от телефона на баща си по няколко пъти на ден на своята любима и двамата разговаряли с часове. Именно по този начин нищо неподозиращият родител натрупал колосалната сметка от 1700 паунда, за която научил чак в края на месеца.

 

Първоначално бащата помислил, че е станала някаква грешка. Впоследствие обаче разбрал, че всички тези разговори на сметката му в действителност са били проведени от неговия син. Въпреки това обаче, г-н Ръшън обвинява мобилния си оператор за проблема. Според него от компанията е трябвало да го уведомят своевременно, след като сметката му е започнала да надхвърля неколкократно обичайния си размер от 10,5 паунда.

 

Осъзнавайки какво е сторил, 12-годишният малчуган започнал да изпитва силно чувство за вина. Той се оправдал пред баща си, че „не разбира много от тези неща” и е нямал представа, че телефонните разговори са толкова скъпи.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lucho
преди 11 години

АХ.... добър ден!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия