Мъжете предпочитат мокрите целувки, а жените – дългите

2012-06-17 11:27:00
Мъжете предпочитат мокрите целувки, а жените – дългите
Снимка: sxc.hu

Мъжете предпочитат мокрите целувки, докато жените изпитват най-голямо удоволствие при продължително целуване, сочат резултатите от проучване на психолози от Пенсилванския университет, цитирани от dashingtimes.com.

 

За да стигнат до това заключение, учените осъществили допитване сред 1000 млади мъже и жени, наскоро завършили колеж. Всички те трябвало да оценят перфектната целувка според предварително зададени критерии и по скалата от 1 до 5.

 

 

Оказало се, че представителите на силния пол и представителките на нежния пол имат коренно различни разбирания за идеалната целувка. Докато за първите тя задължително е морка, за вторите най-важното условие е тя да е колкото се може по-продължителна.

 

Различията между мъжете и жените обаче не свършват дотук. За представителите на силния пол целувката е по-скоро прелюдия и покана за секс, докато за дамите тя е начин да покажеш привързаността си към любимия човек.

 

Въпреки всичко мъжете и жените все пак споделят и еднакви възгледи относно целувките. Представителите и на двата пола са категорични, че сключването на устни с техния партньор им помага да разберат дали двамата са създадени един за друг. Освен това и мъжете, и жените смятат, че целувките са важни за връзката и за интимността.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия