5 признака, че иска да те целуне

Останал/а си насаме с обекта на чувствата ти, увлечени сте в разговори, усещаш, че между вас прехвърчат искри, но... така и никой от вас двамата не предприема първата крачка и не се осмелява да целуне

2012-03-30 18:15:00
5 признака, че иска да те целуне
Снимка: sxc.hu

Останал/а си насаме с обекта на чувствата ти, увлечени сте в разговори, усещаш, че между вас прехвърчат искри, но... така и никой от вас двамата не предприема първата крачка и не се осмелява да целуне другия. Виж кои са признаците, че и на него/нея също му се иска да сключи устни с теб, но се притеснява да предприеме действие:

 

1. Гледа те продължително в очите.

Ако той/тя установява с теб продължителен зрителен контакт, без да отмества погледа си дори за секунда, това вероятно означава, че иска да те целуне.

 

2. Поглежда устните ти.

Ако след подобен продължителен зрителен контакт, той/тя отмести погледа си към устните ти, а след това отново погледне в очите ти, най-вероятно се опитва да ти подскаже, че е време да го/я целунеш. Лекото облизване на устните също може да се възприема като недвусмислен намек.

 

 

3. Намира си поводи да те докосне.

Ако той/тя постоянно си намира поводи да те докосне нежно по ръката или пък да се подпре на облегалката на стола ти така, сякаш се опитва да те прегърне, може би по този начин ти подсказва, че е готов/а за целувка.

 

4. Скъсява дистанцията.

Ако по време на разговор той/тя се опита да скъси дистанцията между вас, сядайки по-близо до теб или накланяйки леко главата си, това вероятно е знак, че иска да сключи устни с теб.

 

5. Настъпва неловко мълчание.

Неловкото мълчание може и да е просто малка „дупка” в разговора. Ако обаче то се проявява в съчетание с някой от по-горните признаци, това почти със сигурност означава, че обектът на чувствата ти смята, че е време да сложите край на разговирте и да започнете да действате. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
teen_gaby
преди 11 години

по принцип повечето момчета започват да се лигавят и направо те целуват рядко се срещат такива романтици

Sevdito
преди 11 години

И петте признака ги има. :D

lude7ina
преди 12 години

Аз гледам всички в очите. Да не означава, че ще тръгна да целувам всички.

galin4o0o
преди 12 години

никакво целуване директно към основната част:D

пAteNцЕ
преди 12 години

е да в очите като е се усеща ама ако не е голем праз къде е :D:D:D

heartlesandfreaky
преди 12 години

пАteNцЕ - то си личи, когато е в очите.. но иначе и аз няма да мога да разбера дали е в устните, или в носа, или косата, или каквото и да било.. само в очите мога да забележа, и то няма как иначе, все пак погледите ни се срещат ;д

пAteNцЕ
преди 12 години

ама не че нещо как ще видя че ме гледа в устните не в очите? о.О не мисля че мога да направя разлика дали ме гледат в очите или примерно в носа челото и тн.... о.Онали пак е в лицето......

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия