Жена с мечта да стане най-дебелата булка в света

2012-06-07 19:53:00
Жена с мечта да стане най-дебелата булка в света
Снимка: Facebook

За разлика от повечето бъдещи булки, американката Сюзън Еман не иска да отслабне преди сватбата си, а желае да качи колкото е възможно повече килограми, пише OddityCentral.

 

Странното желание на 33-годишната жена от Аризона е продиктувано от стремежа й да се превърне в най-дебелата булка в света. За да осъществи целта си, Сюзън приема по около 30 000 калории дневно. В момента тя тежи впечатляващите 245 кг., но иска да достигне до заветните 318 кг.

 


Мъжът, който ще се радва на пищните форми на американката след сватбата им, е 35-годишният Паркър Клак, който си пада по по-пълните жени, обича да готви и да си похапва висококалорични храни. Той въобще не се притеснява от рекорда, който бъдещата му съпруга иска да постави, и я подкрепя в начинанието й.

 

Всъщност това не е първият опит за подобен рекорд на Сюзън Еман. През 2011 г. тя обяви, че приема по 20 000 калории дневно, за да може да достигне 725 кг. и да се превърне в най-тежката жена в света. Изглежда, обаче, 33-годишната американка е решила, че този рекорд е трудно постижим, и затова се е насочила към далеч по-лесна за осъществяване цел.

 

Въпреки многобройните предупреждения на лекарите за вредите, които затлъстяването може да нанесе на здравето й, Сюзън Емен твърди, че засега е взела всички предпазни мерки. Тя спортува всеки ден, за да укрепва мускулите си, така че те да могат да издържат огромното й тегло. Освен това тя мери кръвното си налягане всяка седмица и е готова да се консултира с лекар при появата дори на най-малко здравословно неразположение.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
anonimka666
преди 12 години

За минута слава всичко се продава...Опазил Господ (амин..!)

dreamwalker
преди 12 години

Не разбирам защо хората си пропиляват живота с глупости! И какво като стане най-дебелата булка? Това ще я направи по-щастлива ли? Малко са хората, които биха били щастливи ако тежат повече от родителите си взети заедно.

RoxyM
преди 12 години

Тази е луда! Не се ли сеща, че вместо най-дебелата ще е мъртва булка! При такова страхотно затлъстяване е въпрос на време сърцето й да откаже!

babyy97
преди 12 години

E da taka e , ama tva e prekaleno :O

krasiveli
преди 12 години

Разни хора - разни идеали..

ggb
преди 12 години

Женоo,искам да станеш най-дебелата булка!

IWannaBeSedated
преди 12 години

Това не е нормална работа...

IvanPetkov23
преди 12 години

Къде е жената на снимката?

shmatarok
преди 12 години

Боже, колко мъка има по тоя свят....

SweetAngel2
преди 12 години

Lol :D

koshtramba
преди 12 години

Стискаме й палци !

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия