Американка гони 725 кг. - ще става най-дебелата жена в света (снимки)

32-годишната американка Сюзън Еман има амбицията да се превърне в най-дебелата жена на света, при това преди да е навършила 40 години. Целта на вече сериозно затлъстялата дама, която е майка на две деца, е да надмине впечатляващите 725 кг. За

2011-08-19 15:34:59
Американка гони 725 кг. - ще става най-дебелата жена в света (снимки)
32-годишната американка Сюзън Еман има амбицията да се превърне в най-дебелата жена на света, при това преди да е навършила 40 години.

Целта на вече сериозно затлъстялата дама, която е майка на две деца, е да надмине впечатляващите 725 кг. За да я осъществи, тя поема по минимум 20 000 калории на ден.

„Бих се радвала да разбера, че е човешки постижимо да станеш един тон. Най-дебелият човек в света тежи 725 кг., затова аз трябва да стана най-малко толкова, за да го надмина. За целта до края на годината планирам вече да съм около 363 кг.”, коментира Еман.

Веднъж месечно 32-годишната жена посещава супермаркета, където прекарва по повече от 8 часа, за да успее да напълни около 6 колички с храна. Компания й правят двете й деца, които засега все още се опитват да странят от нездравословния й начин на живот и да избират сами какво да ядат.

„Колкото повече надебелявам, толкова по-добре се чувствам. Сега съм по-уверена и смятам, че съм по-секси. Защо да не се опитам да разчупя стереотипа и да проверя колко дебела мога да стана без да навредя на здравето си? Забелязах, че колкото по-тежка ставам, толкова повече мъжете започват да ме заглеждат и това ме кара да се чувствам добре”, призна американката.

„Разхождам се и правя упражнения вкъщи всеки ден. Мускулите ми трябва да издържат теглото ми, затова искам да останат силни. Меря кръвното си веднъж седмично и следя нивото на кръвната си захар. Ако нещо не е наред, веднага се съветвам с лекаря ми”, разкри още Еман.

Докторът, който следи здравето на затлъстялата американка, обаче, е категоричен, че подобно качване на тегло с почти 100%, със  сигурност ще доведе до сериозни проблеми със здравето й. Въпреки че 32-годишната жена се стреми да полага грижи за себе си, тя не може да се пребори с естествените процеси, които се развиват в тялото й, и именно те са способни да я убият.

Заслужава ли си човек да поема такъв огромен риск, за да постави някакъв рекорд?

Вижте снимки на Сюзън Еман:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mini mouse
преди 11 години

пълен ужас


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия