Дяволски бургер на дяволска цена

2012-05-31 18:27:00
Дяволски бургер на дяволска цена
Снимка: Facebook

Douche Burger – най-скъпият бургер в света, предлаган на дяволски висока цена, е на път да влезе в Книгата с рекордите на Гинес, пише OddityCentral.

 

Само няколко дни, след като нюйоркският ресторант “Serendipity 3” обяви, че предлага на своите клиенти най-скъпият бургер, който е съществувал някога, на цена от 295 долара, този рекорд бе разбит от друг представител на хранителната категория.

 

 

Оказва се, че Ню Йорк е градът, в който можете да си купите бургер и за внушителната сума от 666 долара. Високата цена се дължи на специално подбраните му съставки – говеждо Кобе, обвито в златен лист, гъши дроб, хайвер, омари, трюфели, узряло сирене Грюер, разтопено на пара от шампанско, барбекю сос от кафе Kopi Luwak и хималайска каменна сол.

 

За момента все още никой не е опитал най-скъпият бургер в света. От ресторанта, който го предлага, обаче, разкриват, че вече имат десетки запитвания от мераклии, които искат да се поглезят със скъпото ястие.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
flagstone
преди 11 години

само не разбрах това говеждо защо е обвито в златен лист, откога златото е ядливо и каква е тази помия след като се смесват продукти от различни животни - говеждо, гъши, риба,раци??


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия