Венера в Телец - какво предстои за зодиите?

Време е за романтика

2024-04-30 18:00:00
Венера в Телец - какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/NDStock

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на Телец на 29-и април и ще остане там до 23-и май. Телците са земни знаци - стабилни, сериозни, лоялни, но и доста чувствени, романтични. Енергията през периода е идеална за прекарване на повече време с любимия човек, правене на жестове и изненади, романтика, задълбочаване на връзката, а за необвързаните - намиране на нова любов, сродна душа. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Hindustan Times".

 


Овен

 

Венера беше в техния знак до момента, което значи, че любовният им живот бе доста активен. Имаше много страст и химия между тях и партньора. А някои Овни пък бяха безгрижни в любовната сфера и действаха импулсивно. Сега тези зодии са подтикнати да забавят темпото. Нека се насладят на всеки момент с половинката, да бъдат по-внимателни, чувствени, да обмислят действията си и да мислят за връзката.

 

Телец

 

Планетата е в техния знак и Телците са готови да покажат опасния си чар, както и колко неустоими са. Увереността им в себе си се повишава и стават по-харизматични. Сега на фокус са също ценностите, вижданията. Трябва да помислят кое наистина е важно и ценно за тях. Нека оставят в миналото хора и ситуации, които не си струват, които не споделят принципите им. Така ще направят място за значими връзки.

 

Близнаци

 

Въображението е на фокус. Близнаците ще се отдадат на романтични фантазии и ще бъдат поразени от страст. Но да запомнят, че не всичко е така приказно, трябва да запазят някакви граници. Връзките и флиртовете може да са вълнуващи, но нека са предпазливи. Може да бъдат съблазнени от човек, който няма сериозни намерения. Ако искат само лек флирт, нещата са добре. Но ако им трябва нещо повече, да внимават и да направят значимите връзки приоритет. Важното е, че периодът им носи вълнение, незабравими спомени и страст.

 

Рак

 

Любовта може да ги изненада по неочаквани начини в следващите седмици. Затова - нека отворят ума си и да не прекарват прекалено много време пред телефона, компютъра, телевизора. На фокус са приятелите. Необвързаните Раци може да намерят ново гадже на излизане с компанията, при събиране на определена група или дори в приложение за запознанства. Може да прехвърчат искри между тях и човек, който са смятали само за приятел. Нека се наслаждават на нови занимания, хобита, да излизат повече и да са с приятели. Тези във връзка да опитат нови неща с партньора, да ходят на курс, да участват в състезание, да спортуват заедно.

 

Лъв

 

Лъвовете знаят, че трябва да изглеждат възможно най-добре, за да повишат увереността в себе си и да привлекат ухажори и готини хора към себе си. Когато се чувстват уверени, те привличат хората с лекота. На фокус сега са кариерата и публичният имидж. Да използват периода, за да покажат колко са страхотни и талантливи в работата. Може да направят някои промени в гардероба си.

 

Дева

 

Любовта не познава граници, Девите също не трябва да ги познават! Ако изпитват необходимостта да преследват даден романс, и особено, ако нямат късмет в тази сфера напоследък, нека разширят хоризонта си! Ще им бъде напомнено, че имат много шансове и възможности. Да не отхвърлят възможността за връзка от разстояние, само защото им се вижда трудно. Ако чувствата са истински, ще намерят начин нещата да проработят. Обвързаните да помислят за екскурзия, за да съживят искрата.

 

Везни

 

Обикновено Везните са открити, говорят направо и са честни. Но през периода може да се почувстват по-палави и да искат да има малко мистерия, игривост и т.н. Нека обаче са внимателни и да не прекаляват. Ако го играят недостъпни и недостижими постоянно, това може да отблъсне тръпката им/половинката им. Везните стават по-съблазнителни през периода. Окуражени са да бъдат уязвими и открити, и така да задълбочат връзката.

 

Скорпион

 

На фокус са любовта, сериозните връзки, романтиката. Скорпионите определено няма да са сами и самотни през следващите седмици. Ако са необвързани, стават по-чаровни, блестят, магнетични са и привличат хората към себе си. Но нека са искрени и да кажат, ако не търсят нещо сериозно. Обвързаните да излизат заедно повече, да ходят на различни събития, да посещават нови места. Може и да решат да направят някакво обновление в дома заедно. Така ще заздравят връзката.

 

Стрелец

 

Те са приключенци и обичат да бъдат спонтанни, но сега не е времето за това. Венера в Телец желае ред, отговорност, организация. Може да останат изненадани, но Стрелците също ще усетят, че имат нужда от организираност. Хаосът е около тях, искат да подредят нещата около себе си. Ако им е било трудно да помнят какво трябва да направят или не намират важни неща вкъщи, сега ще поработят върху това. 

 

Козирог

 

Трябва да излязат от зоната си на комфорт и да приемат това за свой девиз пред периода - "Скромността е надценена!". На фокус сега са блясъкът, страстта и тези зодии трябва да са в центъра на вниманието. Козирозите винаги работят здраво и са сериозни, но сега трябва да покажат забавната си страна и да се отдадат на развлечения. Когато получават комплименти - да се усмихнат, да ги приемат, да благодарят. Да общуват повече.

 

Водолей

 

Стават домошари. При тях фокусът е върху дома и семейството. Дори всичко в дома да върви гладко, вероятно има нещо, което отдавна обмислят да направят. Сега е идеалното време да действат. Може да става дума за нова подредба на мебели, купуване на нови лампи, слагане на нова украса, решение да готвят повече и т.н. Ако обмислят преместване, да започнат да гледат оферти, да обмислят кое е подходящо и да видят какъв е бюджетът им.

 

Риби

 

Време е да говорят, да изразят мнението си, да кажат какво мислят. Понякога пазят страхотните си идеи за себе си, но сега трябва да изразят себе си. Хората около тях ще искат да чуят какво се върти в главата на Рибите. Сега е моментът да споделят своите идеи, виждания, мисли, чувства, предложения. Сега е и перфектното време да поемат риск в любовта, да обяснят на половинката какво изпитват, да признаят на някого, че са влюбени или да споделят за сексуалните си фантазии. Да запомнят, че не всеки умее да чете мисли, както самите те умеят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия