Как косата ти винаги да изглежда перфектно? [за момичета]

2016-12-30 16:54:00
Как косата ти винаги да изглежда перфектно? [за момичета]
Снимка: iStock

Без значение дали имаш непрeдвидена среща или просто ще се виждаш с приятелките си, лошата прическа не бива да разваля настроението ти. Виж няколко неща, които винаги трябва да имаш в чантата си, за да може косата ти винаги да е перфектна:

 

Подходящ аксесоар за коса – винаги трябва да имаш под ръка аксесоар, с който да разнообразиш прическата си за минута. Ако излизаш след работа може да сложиш на косата си красива фиба или шнола. Ако ще се виждаш с роднини, може да освежиш конската си опашка с лента за коса. Аксесоарите за коса лесно разкрасяват и придават изтънчен вид.

 

 

Гребен – той не трябва да се употребява само у дома, защото разрешава всякакви спешни случаи. С помощта на гребен ще придадeш секси обем на косата си, ще се справиш със заплетените краища и ще укротиш кичурите си. Носи винаги гребен със себе си, за да спасиш прическата си, когато е необходимо.

 

Фиби и ластици – те бързо и лесно могат да променят прическата ти от дневна във вечерна. С ластиците може да вдигнеш косата си нагоре по различни начини, а фибите ще ти помогнат при по-сложните детайли.

 

Мини преса и маша – те обикновено работят на батерии и това ги прави изключително удобни за употреба навсякъде. С тях може да изправиш или накъдриш косата си бързо и лесно и да са винаги в дамската ти чанта, понеже са малки по размер и няма да ти пречат.

 

Продукти за коса в малък размер – продуктите за коса, които са предназначени за пътуване, са малки и това ги прави много удобни за носене в чанта. Те ще ти бъдат от полза, ако отидеш на гости и останеш да преспиш, без да си планувала това. Също така може винаги да носиш със себе си мостри, които ти дават в някои магазини. Само внимавай да не се скъсат и да изцапат цялата ти чанта. Мини версиите на лак за коса също са много удобни и бързо ще оправят прическата ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия