Модни съвети за пълнички момичета

2016-12-14 17:16:00
Модни съвети за пълнички момичета
Снимка: iStock

Всяко момиче може да бъде красиво и привлекателно, ако избере правилните дрехи и аксесоари. За да се чувстваш добре в кожата си, трябва да знаеш как да се обличаш. Стилът не е нещо, което човек може да си купи в магазина, но е нещо, което може да научиш. Стилът не зависи от килограмите, а е свързан с усещането за силуетите на дрехите и материите. Едно пълничко момиче може да изглежда зашеметяващо, ако е облечено с дрехи, подходящи за нейната фигура, както и едно слабо момиче може да изглежда невзрачно, ако не е избрала подходящите за нея дрехи.

 

Виж няколко топ модни съвета за пълнички момичета:

 

За дами с пищен бюст – има жени, които имат пищен бюст, тесен ханш и не толкова по-тясна талия. За тях са подходящи комбинациите дънки/панталон с блуза с V-образно деколте. Роклите тип „Прегърни ме” също са подходящи. Друг подходящ избор за жените с големи гърди са поло блузите.

 

 

За дами с фигура тип Банан – при този тип фигура няма ясно разграничаване между бюста, талията и ханша. Подходящи за дамите с такава фигура са правите като силует рокли, които имат карета или райета. Обемна огърлица или колан на талията ще ти седят добре, защото ще създадат илюзията за извивки. По-смелите девойки може да заложат на панталони с висока талия и къс пуловер. За ежедневието са подходящи дънки тип „boyfriend”, съчетани с топ по тялото или с много разкроена дреха.

 

За дами с фигура тип Круша – бедрата са пищни, ханшът е широк, бюстът е малък, а раменете са тесни. Ако искаш да подчертаеш фигурата си, избери дънки или панталони с дълбока талия. Може към тях да сложиш разкроен топ, за да създадеш баланс между горната и долната част на тялото. Полите с А-образен силует и роклите са много подходящи за този тип фигура.

 

За дами с фигура тип Пясъчен часовник – бедрата и бюста са пищни, а талията е по-слаба. Това е най-често срещаната фигура при пълните жени. За тях са подходящи роклите с ретро излъчване, които в горната част на тялото следват извивките, а от талията надолу са силно разкроени. Хубаво е около талията да има някакъв акцент, за да отнема вниманието от излишните мазнини.

 

За дами с фигура тип Морков – за този тип фигура се говори сравнително рядко. Раменете са широки, ханшът е по-тесен, а краката са слаби. За този тип фигура подходяща е плисираната къса пола. Ако обаче харесваш силуета си и искаш да го подчертаеш, сложи си вталена блуза с интересни детайли около раменете и скини дънки.

 

За дами с фигура тип Ябълка – жените с такъв тип фигура имат основно обем в средната част на тялото си. Подходящо е съчетанието на дънки/панталон с разкроена туника. Също така добре седят разкроените рокли с дължина до средата на бедрата. По този начин вниманието на околните не е върху талията, а върху стройните крака.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия