Избери дънки според фигурата си

2015-02-08 19:01:00
Избери дънки според фигурата си
Снимка: freedigitalphotos.net

Дънките никога не излизат от мода. Без значение от сезона и от модните тенденции, винаги можеш да сложиш дънки. Те отиват на всякакви обувки, блузи и аксесоари. Разбира се, дънките имат толкова разнообразни модели и цветове, че човек може да се загуби в изобилието от деним. Сега ще ти дадем съвети как да подбереш дънките според фигурата си.

 

Ако имаш тесен ханш, слаби крака, но не харесваш коремчето си, трябва да подчертаеш краката си. Можеш да го направиш, ако си обуеш къса дънкова поличка и риза или по-свободна блуза. Друг вариант са скини дънки, които да издължават още повече краката ти, но в никакъв случай с ниска талия, защото коремчето ти ще личи още повече.

 

Ако имаш широк ханш, тънка талия и едри бедра, трябва да си набавиш по-широки дънки, които се разширяват от коляното надолу. Не слагай скини модел, защото няма да ти стои добре. Може да избереш модел с много висока талия, за да подчертаеш извивките на тялото си и да отклониш вниманието от краката си. Добре ще ти стоят дънки, съчетани с високи токчета. Може да сложиш вталена риза или малко елече, което да подчертава бюста.

 

Ако искаш да подчертаеш талията си, друг начин е с памучна риза и колан. Можеш да си купиш пола до коляното, която да не е много впита и да е от по-плътен дънков плат. Ризата ще ти придаде по-строг вид, а коланчето на талията подчертава силно женските извивки. С

 

Ако имаш по-едри дупе, талия и бедра, можеш да сложиш туника, която да прикрива недостатъците ти. Сложи по-прилепнали дънки, но не и такива с ниска талия. Избери феерична туника или жилетка, падаща свободно по тялото ти. Можеш да добавиш и коланче.

 

Ако краката ти са криви, не избирай впити дънки. Забрави за скини моделите и се насочи към дънки, с по-широки крачоли. Подчертай дупето си, като избереш модел, който очертава ханша, но крачолите са широки още от горната част на бедрата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия