Устните разкриват отношението ти към любовта

2016-03-25 15:59:00
Устните разкриват отношението ти към любовта
Снимка: iStock

Има много неща, които са в състояние да разкрият характера ти. Устните обаче по-скоро показват как се справяш с любовта и колко си отдадена на хората около теб. Научи повече за себе и за близките си, благодарение на формата на устните:

 

Малки, но пухкави устни – тези хора в началото на връзката не влагат особени чувства, но с течение на времето стават все по-отдадени, особено ако попаднат на партньор, който ги обича и показва уважeнието си. Ако устните ти се хем малки, хем тънки, то ти не си падат особено по връзките, защото нямаш нужда да се привързваш към хората. За да задържиш някого до себе си, трябва да полагаш големи усилия, а рядко имаш такова желание.

 

 

„Къдрави“ устни – те не са нито твърде тънки, нито прекалено плътни. Устните са със среден размер, а „дъгата на Купидон“ не е много очертана, но и не е размита. Хората с такива устни са уверени личности, които са уравновесени във връзките си. Те не си падат по драмите и не прекаляват с привързаността си към партньора. Дават му достатъчно свобода и не изпитват потребност да прекарват цялото си свободно време с гаджето.

 

Обемни горни и долни устни – тази форма се свързва със силен майчински инстинкт и нуждата да се грижиш за другите. Тези хора обичат да дават и често поставят другите на първо място, което им носи удовлетворение и радост. Те имат верни приятели и поддържат добри връзки с околните. Хората с обемни устни ценят любовните си връзки.

 

Устни с добре очертана „дъга на Купидон“ – хората с такива устни умеят да комуникират и са изключително умни и креативни. Обикновено те говорят доста прибързано и казват неща, които не трябва и за които по-късно съжаляват.

 

Тънки горни и долни устни – тези хора обичат да бъдат сами и нямат нужда да са прилепени до някого. За тях доброто отношение във връзките не идва естествено, но въпреки това са добри гаджета, защото полагат необходимите усилия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия