Как да свалиш 2 килограма за един ден

2016-03-24 18:57:00
Как да свалиш 2 килограма за един ден
Снимка: freedigitalphotos.net

Мечтата на всяко момиче е да яде всичко, но без да дебелее. Повечето жени се впускат в какви ли не сложни хранителни режими, диети или изтощителни тренировки само за да свалят малко килограми. Но ние ще те запознаем с един малко по-лесен начин за сваляне на 2 килограма на ден. Това е доста задоволителен резултат, без да правиш кой знае какви усилия.

 

Диетата с мляко и зелен чай е най-популярната сред тези, които искат бързо да отслабнат, без да върнат килограмите за няколко седмици. Разтоварващият ден е само един, в който може да загубиш от половин до 2 кг, т.е. да се отървеш от излишните течности, натрупани в организма. Важното тук е, че диетата не трябва да прилагаш повече от 1 ден, нито по-често от 2 пъти месечно. Внимавай, ако имаш непоносимост към мляко или проблеми с бъбреците и ниско кръвно налягане. Ако имаш някои хронични заболявания, задължително се консултирай с лекар.

 

 

За напитката са нужни 1,5 литра обезмаслено мляко, 2 супени лъжици сушен зелен чай. Препоръчва се да го купиш от билкова аптека или магазини за здравословни храни, защото филтър сашетата нямат същия ефект. Начин на приготвяне: Превари млякото, а след това добави 2-те лъжици зелен чай. Важно е млякото да бъде горещо, а не само топло, когато в него ще сложиш чая. Свали от огъня и остави чая да престои около 20 минути, а след това прецеди. Необходимо е да се пие по 1 чаша от напитката на всеки 2 часа. Освен това би трябвало да изпиеш около 2 литра вода, ако искаш ефектът да бъде по-голям.

 

Хубавото на тази диета е, че не ограничава почти от нищо. Разбира се, не е хубаво да се тъпчеш постоянно с хляб и възможно най-калоричните храни, но не се изисква да намаляваш приема на някои от важните вещества за организма ти. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия