Как деколтето ти да изглежда секси

2016-03-04 15:01:00
Как деколтето ти да изглежда секси
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои момичета, които не са толкова надарени от природата ги е срам да носят дрехи с деколте, тъй като нямат какво да покажат. Но това не е причина да се лишиш от секси дрехите. Ето трикчета, с които деколтето ти ще изглежда секси и въобще няма да се забелязва, че нямаш голям бюст.

 

Подготовка. Сложи най-добре повдигащ сутиен и вземи голяма четка за пудра плюс два бронзанта – един по-тъмен от кожата ти и един по-светъл и блестящ.

 

Първа стъпка. Започни от началото на презрамката, като нанесеш четката тъмния бронзант и продължи в дъга към цепката на гърдите. Повтори същото и от другата страна. Извивката очертава гърдите ти, така че те изглеждат по-закръглени и чувствени.

 

 

Втора стъпка. След това мини със светлия бронзант по средата на цепката. Блестящите му частици ще привличат светлината и ще създаде дълбочина в цепката, правейки гърдите ти да изглеждат по-обемни. Нанеси също и по дължината на ключицата. Блясъкът измества погледа нагоре, така че гърдите ти оптически ще изглеждат леко повдигнати.

 

Трета стъпка. Накрая почисти със салфетка четката и мини с леки, кръгообразни движения върху деколтето си, за да прелееш евентуално останали от бронзанта резки.

 

Контурът винаги е задължителен. За изрязаните блузи, които носиш всеки ден мини набързо върху деколтето с блестяща бронзантна пудра за примамващо сияеща кожа.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия