Модерните аксесоари

2016-02-29 10:54:00
Модерните аксесоари
Снимка: freedigitalphotos.net

През предстоящите месеци на мода идват забавни аксесоари, които освен необикновени и впечатляващи, са всъщност и доста забавни. До този момент почти всички аксесоари са били с типично женски мотиви и форми. Сега обаче е време да се разнообрази и битовите неща, например, да се превърнат част от модата. Ето някои от тях.

 

Върни се към детството. Плюшени мечета, пухкави животинки и изобщо всички меки играчки, за които ти хрумне сега, се превръщат в чанти.Тази група забавни допълнения те връщат директно в детството. Някои дори са практични, тъй като побират доста неща. Други са решени във вид на раници, което ги прави изключително удобни по време на разходка. И са толкова сладки, че всички биха ти обърнали внимание, носейки ги. Ако се появиш на разходна в парка с плюшено мече в ръка или големи пухкави зарчета, всички ще те забележат. Всъщност гореспоменатите чанти са част от последните колекции на световните дизайнери.

 

 

Вдъхнови се от природата.  Флората и фауната са една от музите, които завладяват доста дизайнери, които измислят всякакви аксесоари с лика на морски кончета, пеперуди, бръмбари и всевъзможни буболечки. Те лазят из косите, надничат зад очилата, грациозно се увиват около шията, пазят равновесие върху реверите на дрехите или разкрасяват чантите. Някои са изработени от плат, а други са поръсени с мъниста и пайети. Пъстри цветя пък обсипват както дрехите, така също чантите и обувките.

 

Аксесоари с надписи. Става дума за аксесоари, които не просто имат забавни надписи, но самите те предизвикват с неподправено чувство за хумор. Съществуват вече кокетни дамски чанти във формата на знака Stop. Или вместо елегантни детайли по чантата, да има апликация на знак, показващ на каква температура се пере, глади или почиства въпросният продукт. Много ефектно и предизвикателно е, няма спор. Но точно това е и идеята на този тип аксесоари – да бъдеш различна, забавна и приковаваща погледите. Нали това иска почти всяко момиче?

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия