Плетените дрехи

2016-02-19 19:41:00
Плетените дрехи
Снимка: freedigitalphotos.net

Плетените дрехи са идеални за зимата, защото хем топлят, хем са удобни за всекидневна употреба. Този сезон домашните плетива са доста актуални. Ето кои са най-актуалните и как да ги носиш, за да събираш погледите.

 

За всеки ден в работна обстановка. Много зависи от това каква е професията ти или училището ти има ли изисквания относно облеклото. За по-артистичните професии например комбинацията от плетена туника и клин е удобен и в същото време ефектен вариант. Ако целиш елегантност, би могла да облечеш дълга вълнена пола, която следва силуета на тялото, и да добавиш обемен пуловер с ефектна плетка. Така ще постигнеш баланс между артистичното и класически стилното. За по-строга работна визия много подходящи са комбинациите от поли с дължина около коляното и пуловер в сходни нюанси и много фина плетка. Актуални са и плетените прави рокли, които могат да бъдат съчетани и с по-пищни жилетки.

 

 

За през почивните дни. Това е свободното време, в което обикновено се събираш с приятели, отиваш на кино или театър, отдаваш се на шопинг или просто излизаш на разходка някъде на открито. Това е времето, в което единствено ти решаваш какво да облечеш и имаш пълната свобода да бъдеш и изразиш себе си чрез облеклото. Но все пак се срещаш с хора, независимо от мястото и повода. Заложи на нещо артистично, но удобно. Кожен панталон или топъл клин плюс ефектен пуловер (защо не и асиметричен) са идеалното решение за свободното бреме. Тази комбинация е едновременно впечатляваща и практична.

 

Елегантен избор. Заложи на пуловер от по-фина прежда и с дискретна плетка. Забрави за скиорските мотиви и едрите фигурални плетки. Колкото по-гладко изглежда, толкова по-добре. Но може да разнообразиш цветово, добавяйки един допълнителен нюанс. С красива пола от коприна например, би могла да облечеш такъв пуловер дори и при официален повод. А ако събитието е особено тържествено, то може да блеснеш с необикновена комбинация от ефирна рокля (в цветовете на благородните метали), и пухкава дълга жилетка (в същите нюанси), вместо обичайната наметка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия