5 тренда при гримирането, които да пробваш по празниците

2015-12-21 12:59:00
5 тренда при гримирането, които да пробваш по празниците
Снимка: iStock

Остават броени дни до коледните и новогодишните празници и ти със сигурност искаш да блеснеш са партита, които ще посетиш. Това няма да бъде трудно, ако се довериш на модните тенденции и опиташ нови неща, макар и малко ексцентрични:

 

Графичен поглед – все повече модели се разхождат по подиумите с непокорна, забелязваща се отдалеч очна линия. При някои очната линия е дебела няколко сантиметра, при други е размазана по целия клепач, сякаш девойката е решила да я махне, но се е отказала по средата, а при трети очите изглеждат като тези на еленчето Бамби, но във футуристичен вариант.

 

 

Оранжеви сенки – през зимата повечето жени си слагат тъмни сенки, но кому е нужно да бъдеш като тях? Може да пребориш сивотата навън, като си сложиш оранжеви секси на очите. За да не изглеждаш така, сякаш очите ти са зачервени обаче, трябва тенът ти да е перфектен и да имаш няколко слоя спирала върху миглите.

 

Тъмни, пищни устни – имаш ли достатъчно смелост да си сложиш черно червило на устните? Опитай, ще останеш очарована от ефекта.

 

Зимен тен – свикнали сме да гледаме хората със загар само през горещите летни месеци, но това не означава, че не можеш да имаш такъв и през зимата. Сложи си изкуствен тен по скулите, брадичката, носа и челото, така че да изглеждат дори леко изгорели.

 

Парти клепачи – може да направиш клепачите си различни, като им поставиш няколко лъскави камъчета върху долната линия. Може да украсиш и горните клепачи, ако искаш, разбира се. Ефектът със сигурност ще е голям и ще се харесаш на околните.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия