Как да подбираш бельото си

2015-12-06 15:46:00
Как да подбираш бельото си
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е да си купиш прекрасна рокля, но тя да не стои както трябва? Причината най-вероятно е в недобре избраното бельо. То трябва да стои добре не само на облеклото, но и на фигурата и да бъде точен размер. Ето с какво да се съобразяваш, когато избираш бельото си.

 

С талията си. Когато тлъстинките ти са натрупани в талията, трябва много добре да подбираш бикините особено. Бельото трябва да компенсира по-широката талия. Най-добре заложи на бикини с висока талия. Те прибират корема и тялото ти изглежда по-стройно.

 

Голям бюст. Почти всяка жена мечтае да има голям бюст. Едрият бюст обаче създава на притежателките им много грижи, особено, когато е естествен. На първо място той тежи. Това означава, че сутиенът трябва да бъде изключително стабилен. По-широките презрамки са задължителни. Така пищният бюст ще изглежда перфектно.

 

 

Малък бюст. Да имаш твърде малък бюст също не е лесно. Той може лесно да развали симетрията и да създаде илюзия за по-едри бедра, каквито жената всъщност няма. Сутиените е подплънки са добро решение в такава ситуация, но да не бъде прекалено, защото ще изглежда неестествено и грозно. Моделите тип бриджитки са много добър избор, тъй като оформят, повдигат и уголемяват бюста. Този модел е най-подходящ и за жените със среден бюст, изглежда доста женствено и красиво. Мъжете харесват повече бриджитките също.

 

По-момчешка фигура. Тези жени обикновено са слаби, стройни, високи и нямат много добре оформена талия. Най-голямото предимство, което имат е, че могат да носят всички модели бикини. Най-секси обаче има стоят боксерките, с тях те изглеждат изключително предизвикателно. Сутиенът е добре да има подплънки, за да добави малко ширина в горната част на тялото и по този начин да оформи силуета.

 

От всичко по много. Пищен бюст, апетитен ханш талия, страхотна талия, така изглежда жената мечта в очите на много мъже. Но и тук също има някои особености при избора на бельо. Не е добра идея например да се носи сутиен с повдигащ ефект, тъй като тогава бюстът ще бъде прекалено подчертан и ще наруши равновесието. Но пък корсетът би стоял много секси именно на такава фигура.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия