Няколко трика, с които да подчертаеш извивките по тялото си

2015-11-05 16:49:00
Няколко трика, с които да подчертаеш извивките по тялото си
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка жена има по тялото си точно определени извивки, които са толкова красиви, че задължително трябва да носи дрехи, които ги подчертават. Ние ще ти дадем идея как да трансформираш някои обикновени дрехи в такива, които да приковават погледите на останалите и да подчертават красивите ти извивки.

 

Ако искаш да подчертаеш големите си гърди. Вземи си топ, завържи го на възел високо на талията, точно под бюста, за да подчертаеш именно него. Можеш да комбинираш с разкроена или права дълга до долу пола, която да бъде с висока талия. Въпреки че кръстът ще остане гол и коремчето ти ще се вижда (надяваме се, че ще прибегнеш до този аутфит, само ако можеш да си го позволиш), гърдите ти ще са прекрасно подчертани. Препоръчваме ти да си вземеш бял/светъл топ и полата да бъде в по-тъмен цвят. Така ще има контраст, а и бялото в момента е изключително актуално, както вече не веднъж сме споменавали.

 

 

Как да прикриеш коремчето си, носейки рокля? Най-вероятно си фенка на тесните и прилепнали рокли, но за жалост те са подходящи за момичета с плосък корем (или поне не толкова стърчащ). Това не означава, че трябва да се отказваш от тях. Това, което можеш да направиш е да се постараеш да отслабнеш малко чрез спорт и режим на разделно хранене и скоро ще можеш да носиш такива рокли, каквито толкова харесваш. До тогава, за да прикриеш несъвършенствата, избери рокля с набор на талията или със закачлив детайл, който се събира на кръста. Така ще прикриеш недостатъците в областта на талията и ханша.

 

Тялото ти е равно и искаш да прибавиш повече извивки на фигурата. Закопчай ризата си само до средата и завържи останалия край на талията. Обуй тесни дънки и ще получиш секси фигура, след която всички ще се обръщат. Този метод помага също така и за скриване на тлъстинките.

 

Как да създадеш илюзията, че имаш по-малко дупе? Много е лесно. За да скриеш дупето си, просто завържи риза или яке около кръста си. Няма значение дали е над рокля, или панталон. Това по принцип го правят децата, но е прекрасен начин да скриеш и корема, създавайки илюзията за по-малка талия.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия