С какво да се обличаш през зимата

2015-11-13 14:30:00
С какво да се обличаш през зимата
Снимка: freedigitalphotos.net

За да носиш шапка или ботуши не е задължително навън да е студено. Шапките например са се превърнали в доста модерен аксесоар и могат да бъдат страхотен завършек на тоалета ти. Само че през зимата не само те са фактор. Нужно е да носиш топли дрехи, за да се чувстваш комфортно. Ето няколко съвета как да се обличаш през студения сезон.

 

Топло и модерно. Снегът скоро ще дойде и за да бъдеш подготвена за зимата, може да си вземеш топла шапка с помпон, свръхголям шал, панталони по тялото, кашмирено палто и разбира се, топъл чай или кафе в ръка.

 

Носи черно. Черното никога няма да престане да излъчва класа и сексапил, напук на всички твърдения, че е траурен цвят и предизвиква лоши емоции. Черни боти и яке до кръста са страхотна комбинация, заедно с плетената черна шапка с повече обем в задната част.

 

Жилетка. Запаси се с голяма дебела модна жилетка, която да пази от студ. Съчетай я с ластични дънки, обувки на платформи и широкопола шапка.

 

Голи колене. Ако не си ужасно зиморничава, винаги можеш да обуеш дънки, изрязани в областта на коленете, те са изключително модерни. Фланелка, подаваща се под пуловера, и късо велурено яке страхотно ще довършат запомнящия се вид на шапката ти.

 

 

Боти с животински принт. Ако обичаш да ходиш пеш, тогава ботите с животински принт, раздраните дънки и суитчър с надпис ще те накарат да изглеждаш много добре. Прибави и шапка в искрящ цвят.

 

Кариран шал. За харесващите карето есента е доста подходящ сезон. Не само заради топлината на природните цветове, ами и заради това, че то може да намери по-голямо приложение върху връхните дрехи, които стават по-обемисти. С дънки, съпроводени от топли ботуши до коленете, пуловер и шал, изпълняващ ролята на пончо и полукаубойска шапка ще придобиеш страхотна визия.

 

Кожена пола. Замени стандартния текстил с кожа и ще видиш как шапката и долната част на тоалета ти ще си паснат страхотно. Добави манто до коленете с големи копчета и чанта с катамарани.

 

Когато отиваш на вечеря. Сложи велурени ботуши до средата на бедрото (много секси комбинация), пелерина в каре с рязани ръкави и отдолу къса черна рокля.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 8 години

това какво е, наръчник на кифлата-*** или как да изглеждаме евтино? (ботуши до средата на бедрото wtf?)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия