10 модни неща, които трябва да разкараш от гардероба си още тази зима

2015-11-11 11:33:00
10 модни неща,  които трябва да разкараш от гардероба си още тази зима
Снимка: iStock

Със сигурност в гардероба ти има десетки дрехи, обувки и аксесоари и въпреки това ти продължаваш да твърдиш, че няма какво да облечеш и че имаш нужда от нови и модерни неща. За да има място за нещо ново обаче, трябва да се отървеш от нещо старо. Ние сме ти съставили списък с дрехите и аксесоарите, които ще бъдат демоде тази зима и трябва да се отървеш от тях:

 

Шал – руска матрьошка – преди години бяха дооооста модерни, толкова много, че към днешна дата са направо досадни.

 

Забавна шапка – не, че е нужно да носиш скучни неща, но все пак вече не си дете, нали? По-добре заложи на нещо стилно.

 

 

Голи крака на минусови температури, обути в ботуши – може да се заблуждаваш, че е секси, но истината е, че така ходят основно жените, които изкарват парите си чрез секс.

 

Бели обувки стил поп-фолк от 90-те – може да обичаш да ходиш по чалга дискотеки, но това не означава, че трябва да си обута по този начин.

 

Безформени ботушки - ако живееш на село или в планината – може да ги носиш спокойно, но те някак си не се връзват с градската среда.

 

Дънки, набутани в ботуши – едно време беше модерно, но сега изглежда ужасно, особено ако дънките са светли, а ботушите тъмни.

 

Ръкавици без пръсти – първо, те са изключително непрактични и второ, са адски демоде. Също така с тях приличаш на френски клошар или уличен търговец, ти си избери кое ти допада повече.

 

Зимно яке в летен цвят – може да ти липсва лятото, но не това е начинът да тъгуваш за него.

 

Жилетка от одрано животно с лапичка или муцунка – може да не си вегетарианец и да нямаш против убиването на животни с цел направа на дрехи, но това не означава, че трябва да изглеждаш като кожодер.

 

Шарени дрешки – може да е акцент, но ще изглеждаш наистина безумно, ако си шарен от главата до петите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия