Гримът определя характера [част втора]

2015-11-30 17:01:00
Гримът определя характера [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сигурно не се досещаш, но гримът (както и всички други детайли по теб) може да издаде някои от чертите на характера ти на противоположния пол. Има дами, които никога не биха излезли от дома си без поне малко спирала и червило, други изобщо не биха се притеснили какво ще помислят за тях околните ако нямат и капка грим по себе си. Истината е, че стилът на гримиране и изобщо отношението към грима може да покаже не само от външността, но и някои скрити черти на характера ти. Може да те направи по-решителна, да вдъхне на отсрещния човек по-голямо доверие или обратно. Ето какво още показва грима, според количеството/продуктите, които обичаш да слагаш.

 

Какви са жените, които не обичат да слагат често грим? Тези жени не обичат да бъдат център на внимание и не се интересуват много от външния си вид. Предпочитат представителите на противоположния пол да харесат техния характер и да ги оценяват такива, каквито са, а не според външността. В редките случаи, когато използват грим, той е почти незабележим и най-вероятно е за важно събитие, на което ще присъстват. Подобен тип жени са умерени във всичко. Всъщност повечето мъже не обичат прекалено силния грим. Те искат жената до тях да бъде естествена. Гримът е само за подчертаване.

 

 

Много е важно гримът да се съчетава с облеклото ти. От голямо значение са случаят и мястото, където отиваш.  Когато си на място с обявен дрескод е желателно да си с по-ярък, но фино положен грим. Добре е той да се съчетава също и с прическата.

 

В ежедневието силен грим е абсолютно ненужен, дори може да създаде лошо впечатление за теб. Достатъчно е да сложиш основа на лицето, и гланц за устни, за да прикриеш някои несъвършенства.

 

Да, мъжете не харесват жени, които се гримират прекалено. Но все пак жените не трябва да се отказват от грима, тъй като той подчертава красотата им. Доказано е, че привлекателните хора се харесват повече на околните. Освен това добротата, увереността и енергичността също привличат хората. Няма нищо по-привлекателно от уверена в себе си независима жена със собствен стил, която се чувства добре в кожата си.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия