Как да възобновиш блясъка на кожата на лицето си

2015-11-08 12:06:00
Как да възобновиш блясъка на кожата на лицето си
Снимка: freedigitalphotos.net

Има моменти, в които блясъкът на кожата изчезва и тя започва да става суха и белеща се. Ето няколко начина, по които да възвърнеш свежестта ѝ.

 

Как да върнеш сиянието? Потъмнелият тен, който изглежда така сякаш се гледаш през зацапан прозорец, най-вероятно е най-големият ти проблем. Помогни му да „светне” с озаряващ и хидратиращ дневен крем. Той видимо освежава уморената кожа, подпомагайки заздравяването на здравословния тен. Силата му се държи на комплекса със семена от цветето стрелица. Екзотичната съставка е естествен източник на блясък за твоето лице.

 

Изравни повърхността. Ефектите от UV лъчите стават видими 20 години по-късно. Така, когато лицето ти изгаря, когато си на 7 например, ще си проличи, когато си на 27. Един от резултатите вероятно ще е уголемеи пори (слънцето влияе на еластичността на лицето, разширявайли неприятните дупчици по кожата). За целта използвай слънцезащитен крем, за да не прегаряш.

 

Изпробвай нов тип вода. Козметиката с физоадаптирана вода е най-иновативната хидратираща грижа за кожата. Физоадаптираната вода имитира поведението на вътрешноклетъчната вода и е допълнително обогатена с жизненоважни микроелементи като цинк и магнезий. За да може да бъде наречена „физио”, използваната вода трябва да бъде изотонична – да има същото осмотично налягане и същата концентрация на соли като тази в клетките на тялото. Физоадаптираната вода се усвоява напълно от кожните клетки, запазва клетъчния баланс и допринася здравето на кожата.

 

 

Довери се на водата. Кожата ти изглежда сивкава? Последната възможна причина е дехидратацията, която води до замъгляване на тена и появяване на фини линии. Влей живителна влага в кожата с гел-крема.  Обещанието му е за 24 часова интензивна хидратация, незабавно възстановяващо и успокояващо действие.

 

Гъвкаво решения. Знаем, че не желаеш да загубиш бебешката пухкавост на бузките си, но това, което наистина изчезва е колагенът и еластинът. Тяхната лиса води до загуба на обем и постепенно отпускане на кожата. Решението на този проблем е в серум, действащ на две нива – дерма и епидермис. Има такива, които подсилват ключови механизми, възстановяват клетъчното ДНК и съответно връщат еластичността на кожата. В сърцето на новата формула са използвани пчелни продукти с по-висока концентрация на мед.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия