Как да промениш прическата си

2015-11-05 13:50:00
Как да промениш прическата си
Снимка: freedigitalphotos.net

Постоянно ходиш с една и съща прическа? Бъди различна, промени я. Нова дължина, освежаване на цвета, различна линия. Една нова прическа освежава страхотно имиджа. Ще ти дадем някои идеи как би могла да изглеждаш зашеметяващо с малка промяна на косата си.

 

Промени цвета от русо към тъмно кестеняво. Само не забравяй, че ако искаш толкова драматична промяна в цвета, остави се в ръцете на професионалисти. В домашни условия може да промениш цвета до три нюанса. А за прическа като от червения килим, накъдри косата си на големи вълни, нанеси задължително серум по краищата и фиксирай със спрей.

 

 

Сбогувай се с дългата си коса като я подстрижеш небрежно късо. Накарай фризьорката ти да те подстриже  на различни слоеве, а бретонът да бъде оформен настрани. Съчетай новата си прическа с нюанс платинено русо. За да защитиш цвета от избледняване, използвай редовно подходящ шампоан за боядисана коса. Стайлингът е лесен: изсуши със сешоар, разреши с пръсти и напръскай със спрей. Този вид фризура обаче не е подходяща за всеки вид лице. Идеална е за кръгло, но не се препоръчва за дамите с издължена форма на лицето.

 

Средна дължина. Ако не можеш да избереш между дълго и късо, заложи на средна дължина. Изглежда супер елегантно. Тази дължина позволява различен стайлинг. Можеш да разнообразиш, като добавиш малко тъмно кестеняво по дължините, което ще създаде допълнителен обем. Измий косата, нанеси балсам и изсуши със сешоар. Прическата позволява да се носи права или на вълни. А ако искаш да постигнеш вида като от дефилетата, нанеси добра подхранваща маска, която да заздрави косата, и приглади дължините, като използваш стилизиращ гел. Подхожда на почти всички форми на лицето, освен на продълговатата.

 

На една страна. Напоследък стана доста модерно едната половина от главата да бъде обръсната. Ако искаш екстремна, но в същото време секси визия, с която да приковеш погледите, заложи на тази прическа. Използвай щадящи продукти и създай обем с пяна.

 

Цветни кичури. Ако си с тъмно кестенява или черна коса, експериментирай с различните цветове и нюанси. Но в такъв случай семплата прическа е задължителна, иначе ще стане много натруфено. Ако не искаш да „разваляш” естествения си цвят, пробвай със спрейове с пигменти или грим за коса. Нанася се за 5 минути и изчезва след 2-3 измивания, тамън няма да ти омръзне.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия