Как да обновиш гардероба си според бюджета, с който разполагаш

2015-11-04 18:30:00
Как да обновиш гардероба си според бюджета, с който разполагаш
Снимка: freedigitalphotos.net

За една жена винаги е важно да изглежда добре. А сега при смяната на сезоните, женският гардероб задължително трябва да бъде обновен. Дори той да е препълнен с дрехи, жените никога нямат подходяща дреха за определен случай или просто за всекидневието. Винаги трябва да има по някоя нова дреха/аксесоар. Понякога обаче не винаги разполагаш с достатъчно средства, за да си го позволиш? Ние ще ти подскажем как да подновиш гардероба си, в зависимост от бюджета, с който разполагаш.

 

Ако разполагаш със скромния бюджет от 50лв и искаш да вдъхнеш свежест на визията си. Най-добре заложи на аксесоарите. Комбинацията от нова чанта (големите по принцип са най-актуални, но малките също обират овациите напоследък) с интересно бижу (може да бъде масивна гривна или големи обици) или пък цветен шал (най-добре червен), ще поднови изцяло облика ти и ще придаде настроение на дрехите ти. Така дори да носиш дрехи, които другите са виждали, ще привлечеш вниманието с тези нови аксесоари.

 

 

Успявайки да заделиш до 100лв, можеш да си позволиш нова рокля и чанта. Вярно е, че времето вече не е подходящо за рокли, но ако ги носиш с цветен чорапогащник, хем няма да ти бъде студено, хем ще си модерна. Също така към покупките за тази цена можеш да добавиш и интересно наметало (вълнено или пухено), с което да завършиш перфектно тоалета си. То ще бъде подходящо както за всекидневието, така и за неангажираща вечеря.

 

До 200лв. Тук вече можеш да си позволиш чисто нови удобни кецове и дънки. В зависимост от цената, можеш да добавиш и модерна блуза с дълъг ръкав или шушляково яке за по-студените есенни дни.

 

300лв. С тази сума можеш да си позволиш да следваш горе-долу модните тенденции и да се сдобиеш с прекрасен тоалет. Черно-белите шарки са изключително модерни този сезон и са лесни за съчетаване. Заложи на риза, сако, пола/панталон с тези шарки и със сигурност няма да останеш незабелязана през есента.

 

Ако си забелязала, тази есен отново сред цялата гама от модели тайничко се прокрадва стилистиката на 60-те и 70-те години на миналия век, към която модата винаги се връща. Може би, защото именно тя прекрасно комбинира дивото с елегантното. Тази есен от минирокли, сака и кожени палта, които придават пo-младежка визия, до дълги рокли, пончота и пелерини – остава само да избереш своята комбинация сред невероятното разнообразие от модели, за да изглеждаш зашеметяващо.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия