Как да носиш дънковата си пола

2015-09-21 11:55:00
Как да носиш дънковата си пола
Снимка: freedigitalphotos.net

Сезон след сезон полите се нареждат сред най-хитовите модни тенденции. Но за първи път от много време дънковите поли се оказват доста носени. Те са с разнообразни дължини, кройки, нюанси и детайли. Могат да се комбинират по много различни начини и без проблем да преминат от летния в есенния гардероб. Ето няколко съвета как да ги съчетаваш, за да изглеждаш ослепително.

 

За училище. Заложи на права пола до коляното в по-тъмен цвят и с максимално изчистена кройка - никакви кръпки или прокъсани участъци! Комбинирай с фина вталена риза, пъхната вътре, изчистени високи обувки - независимо дали затворени или отворени, и метални бижута. Можеш да добавиш и тънък кожен колан, а когато започне да захладнява – плътен черен чорапогащник.

 

 

Ретро шик. Дънковите поли са идеалната дреха за влизане в крак с актуалния в момента стил от 70-те години на миналия век. За целта избери леко разкроен модел и го съчетай с пъхната в него фина блуза с поло яка. Докато все още е топло, тя може да е без ръкав, а с настъпването на есента подходящ би бил тънък пуловер. Допълни тоалета с чанта или обувки от велур - може и с ресни.

 

За разходка. Независимо какъв модел и цвят е дънковата пола, винаги можеш да я комбинираш с изчистена бяла тениска за непретенциозно, но стилно излъчване. По отношение на обувките можеш да избираш между кецове, пантофки и еспадрили. Имай предвид само, че кецовете биха отивали на по-къса пола.

 

С кожа. Дънкова пола с висока талия, атрактивен топ и късо кожено яке - идеална комбинация за излизане вечер. Допълни тоалета с клъч и високи обувки. В по-хладните дни ги замени с боти до глезена, но не забравяй за високи токчета!

 

Дънкова пола и дънкова риза/яке. Осмели се на такава комбинация за ултрамодерно излъчване. Не забравяй обаче, че ако полата не е комплект с горната дреха - риза, яке или каквото и да било, едната трябва да е поне с няколко нюанса по-светла от другата. Освен това е препоръчително кройката и на двете да е изчистена, а аксесоарите и обувките да са семпли.

 

Макси дължина. Смяташ, че дънковите поли с дължина до глезена  не могат да изглеждат модерно и шик? Много грешиш. Просто избери леко разкроен модел от по-тънък и мек дънков плат и без излишни детайли или прав с висока странична цепка. Съчетай с втален топ (нищо прекалено широко или прекалено дълго) и равни обувки.

 

Заложи на максимално изчистена кройка, каквато и дължина да предпочиташ. Най-добре е да комбинираш дънковата пола с облекла в неутрални тонове, за да може тя да бъде акцент в тоалета. Играй си с дължините - не се притеснявай да комбинираш дълга риза с къса пола.Не прекалявай по отношение на броя и големината на аксесоарите. Заложи на един основен - масивно колие, часовник с дебела каишка, дълги обеци, обемна чанта и т.н.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия