Как да избереш дънките, които наистина ти отиват?

2012-10-05 13:02:00
Как да избереш дънките, които наистина ти отиват?
Снимка: sxc.hu

Средностатистическият мъж има около седем чифта дънки в гардероба си. Ако не сте от мъжете, които са задължени да носят костюм на работа, значи сте от по-голямата част, за които дънките са ежедневно облекло.

 

Именно, защото това е дрехата, която носите всеки ден или почти, вие трябва да знаете как точно да подбирате подходящия модел дънки. Известната мъжка стилистка Джени Рикер твърди, че няма нищо по-секси от мъж, който знае как да се облече добре в ежедневието.

 

 

Ето кога и как трябва да се носят различните модели дънки. Съветите са на мъжкото списание Men's Health:

 

Изтъркани дънки с дупки

Този вид дънки са подходящи за среща събота следобед, съчетани с кецове и тениска. Те са доста непретенциозни и стават най-вече за обикновени поводи. Не забравяйте обаче, че дънките трябва да са износени фабрично, а не от времето. Дори да имате любим чифт дънки, след известно време трябва да се разделите с него.

 

Контрастни шевове

Просто забравете за подобни дънки. Детайлите, на които трябва да акцентирате определено не са шевовете на дънките, особено, ако са в много ярък цвят. За да бъдете стилни, заложете на аксесоарите си. Нека това да е хубав часовник или качествени обувки.

 

Големи джобове

Големите джобове на дънките отзад определено са разсейващ елемент, когато някое момиче реши да ви загледа. Не трябва да се прекалява с големината, цветовете или пък графиките върху задните джобове. Колкото по-малко акценти има върху тях, толкова по-добре.

 

„Провиснали“ дънки

Ситуацията тук е подобна като тази със задните джобове. „Провисналите“ дънки определено ограничават достъпа на женски погледи върху вас. А на жените им харесват дънки, които показват очертанията на тялото, но без да са плътно прилепнали, разбира се.

 

Неподходящи обувки

Едно от най-важните неща е как ще съчетаете дънките си с обувките. Цветовете трябва да си подхождат. Добър избор са кецове, маратонки или спортни обувки. Интересен факт е резултатът от ново проучване, според което хората определят другите по техните обувки. Ако това е вярно, определено внимавайте с обувките.

 

Снимка: sxc.hu

 

Прекалено широки дънки

Торбестите дънки са твърде ретро. Такива са се носили през 90-те години, а и повечето жени не ги харесват, тъй като мислят, че под дънките се крият огромни крака. Все пак не всички жени харесват само по-прилепнали дънки. Тенденцията в момента е дънките да са по-изчистени, може и малко по-свободни, но не прекалено.

 

Протрити в краищата

Дънките не трябва да са прекалено дълги, за да ги настъпвате. Никой не харесва мръсни и протрити в краищата дънки. В случай, че си купите по-дълги дънки, занесете ги на шивач, за да коригира дължината им.

 

Още модни съвети четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mladenoff
преди 11 години

Бърз съвет как да си изберете дънки, които ви "подходждат" - слагате ги, гледате се в огледалото и ако ви харесват - купувате.......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия