Класация на най-гнусните процедури за лице в света

2015-07-28 14:59:00
Класация на най-гнусните процедури за лице в света
Снимка: iStock

Някои хора са готови на всичко в името на красотата си. Ами ти? На какво си готов, за да изглеждаш добре?

 

Мъжете сякаш не обичат да експериментират с непознати неща, но представителките на нежния пол са готови на всичко, за да бъдат красиви и млади дълго време. Докато някои жени си правят приятни процедури с мляко, мед, етерични масла и т.н., други се подлагат на гнусни методи, за да изглеждат добре. Или поне се надяват, че ще имат такъв резултат.

 

Виж кои са най-гнусните процедури за лице, които се практикуват и до днес:

 

 

Змийска отрова – повечето жени може да се страхуват от змии, но има и такива, които с удоволствие биха използвали отровата им, за да се отърват от бръчките. В нея има пепетиди, които отпускат мускулите и намаляват бръчките по кожата.

 

Урина – със сигурност си чел, че има хора, които са болни от рак, които пият урината си с надеждата, че това ще им помогне да се излекуват. Освен за болести, тя явно става и за промивки на лицето, защото хидратира кожата и забавя процеса на стареене. Но да си измиеш лицето с тоник някак си звучи по-хубаво.

 

Семенна течност – в спермата има мощен антиоксидант – спермин, който уж изглажда кожата и предотвратява появата на бръчки. Също така в спермата има и големи количества витамин Е, който е полезен за кожата. Дали семенната течност наистина е полезна или това е слух, който са пуснали мъжете?

 

Птичи изпражнения – според учените изпражненията на славеите съдържат ензим, който има силен ексфолиращ ефект. Затова някои жени доброволно отиват на козметик, където ги намазват с масажни движения с птичите изпражнения и ги отстраняват след 20 минути. Сред най-големите фенове на този тип процедура сред известните личности са Том Круз и Виктория Бекъм.

 

Лекарство против хемороиди – някои хора смятат, че той ще им помогне, защото има свиващ ефект върху хемороидите и очакват добро влияние и върху лицето.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия