Гримовете, подходящи за лятото

2015-07-11 11:02:00
Гримовете, подходящи за лятото
Снимка: freedigitalphotos.net

Искаш да бъдеш най-красива, да си неотразима и да се радваш на голямо мъжко внимание. Естествено подчертаваш красотата си с грим, за да бъдеш още по-неотразима. Сега ще ти дадем няколко съвета за летния грим, като ти посочим подходящи продукти.

 

ВВ крем. Забрави за мазните фон дьо тени, които запушват порите и се размазват. През зимата и през лятото човек трябва да използва различна козметика, защото кожата има нужда от различни неща. На първо място и тена се променя, затова летния коректор, фон дьо тен или ВВ крем са по-тъмни. Освен това, ВВ кремът е с по-лека формула, която ти е нужна за летните жеги.

 

Водоустойчива спирала. Кажи край на размазаната спирала и течащите очи. Лятото гримът трудно издържа дори един час, затова е хубаво да се придържаш към по-трайни продукти. Водоустойчивата спирала е добра идея, защото няма да мръдне, дори навън да е над 35 градуса. Разбира се, не е добра идея да влизаш в басейна с нея, а и трябва да имаш предвид, че се почиства по-трудно от обикновената.

 

 

Автобронзант. Много негативни мнения има за тези продукти, но едно е сигурно – по-безвредни са в сравнение със солариума или излагането на слънце. Ако искаш да имаш тен, набави си такъв бронзант. Избери качествен продукт, иначе рискуваш да станеш на петна. Така ще предпазиш лицето си от изгаряне. Ако тенът не ти хареса, винаги можеш да го премахнеш с по-енергично ексфолиране.

 

Бронзър. Пудрата с лъскави частици винаги е добра идея за лятото. Не е нужно да слагаш почти никакъв грим, трябва ти само малко блясък. Има страхотно парти довечера, а ти искаш да си неотразима? Сложи смело от бронзиращата пудра, като я нанесеш на изпъкналите части на лицето – скулите, носа и брадичката.

 

Дълготрайно червило. Лятото предполага разхладителни коктейли и много целувки. Затова трябва да внимаваш с избора на гланц/червило. Не си взимай нищо лепкаво, добре оглеждай тестерите, преди да купиш. По-гъстите и лепкави формули са подходящи за зимата, предпазват устните от изсъхване. За лятото ти трябва по-течен гланц, разбира се с лъскави частици. Ако слагаш червило, нека бъде дълготрайно. Така няма да изчезне след няколко глътки от любимата ти напитка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия