Как да изглеждаме перфектно през лятото

2014-08-10 16:01:00
Как да изглеждаме перфектно през лятото
Снимка: megahdscreen.com

Лятото е един от онези така обичани сезони, които мнозина от нас чакат с нетърпение. Той се е превърнал в емблема за безкрайно забавление, съчетано със заслужена почивка. Макар тази година да не можем да се насладим на 100 процентово лято, тъй като доста често сърдити облаци атакуван слънчевото ни настроение, то няма как да не признаем, че не липсват и слънчеви дни, в които всеки един от нас мечтае да е ослепителен. Ето как може да се случи това:

 

 

Хидратирайте кожата си

 

За да бъдем красиви през лятото се нуждаем от хидратация. Имаме предвид не само да се погрижим да получаваме необходимото количество вода през деня, за да не се хидратираме, но и да положим малко допълнителна грижа за кожата си, която се изразява в нанасянето на подходящ хидратиращ лосион за тяло. Съветваме ви добре да проучите пазара и да изберете нещо подходящо за вашата кожа, тъй като често обещанията на опаковките на продуктите са по-скоро маркетингова кампания, отколкото изчерпателна информация. Специалисти съветват да нанасят въпросния лосион непосредствено след баня, тъй като ефектът му е най-добър, когато кожата е все още влажна.

 

Свеждай грима до минимум

 

Знаем, че едно от любимите неща на повечето момичета е гримирането. За тях то е свещен ритуал, който има нещо общо с чувството да бъдеш жена и далеч не искаме да го заклеймяваме, макар да имаме доста основателни причина за това. Единственото, което ви съветваме, в горещите летни дни да не посягате толкова често към грима, а да заложите на естествената си красота, тъй като в летни условия малка част от гримовете могат да бъдат ефективни.

 

Погрижете се за косата си

 

В никакъв случай не подценявайте косата си. Тя е изключително важна за цялостното ви представяне. Изберете подходяща прическа, която да подчертава красивите черти на лицето ви и същевременно да бъде удобна. Изключително популярни напоследък са различните начини за сплитане на косата, които хем ви спасяват от жегите, хем ви правят изключително красиви. Добра идея е да ги прегледате и да изберете някоя от тях.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия